0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 10:15

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov si odvezl ze Čtyráku pouze bod


Branky


20

V průběhu utkání, které bylo celkem vyrovnané nepadl jediný gól a tak se obě mužstva musela spokojit s jedním bodem. V dalším kole přivítá mužstvo Lišova hráče z Nemanic a Čtyrák zavítá na hřiště do Chýnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Martin Lafata (trenér): Do utkání jsme vstoupili s cílem odčinit selhání z minulého zápasu, i když jsme samozřejmě ctili sílu soupeře. První poločas byl vyrovnaný, oba soupeři měli šance. Po celý druhý poločas jsme měli převahu, ale opět se u nás projevila nemohoucnost vstřelit gól i z těch nejvyloženějších šancí. Bod je pro nás málo.

SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): Zápas byl celkem vyrovnaný s několika šancemi na obou stranách, ke konci zápasu už nás domácí přehrávali, takže s bodem musíme být spokojeni.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
D. Pecha [-] - T. Pecha [-] , D. Trča [-] , F. Král [-] , M. Pavlík [-] (46. P. Váňa [-] ) , J. Řepa [-] , M. Rachač [-] (79. D. Čermák [-] ) , L. Hofmann [-] (45. P. Janeček [-] ) , T. Dubský [-] , V. Houška [-] , K. Jindrle ml. [-] (46. L. Hartl [-] )

SK Lišov
M. Maršán [-] - M. Koláček [-] , J. Šachl [-] (59. M. Zabilka [-] ) , K. Račák [-] (69. M. Faktor [-] ) , V. Leština [-] , J. Leština [-] (90. J. Beneda [-] ) , J. Kovačič [-] , A. Červenka [-] , M. Šachl [-] (44. J. Fiktus [-] ) , P. Kandl [-] (77. L. Burda [-] ) , P. Shýbal [-]

ŽK: 22. V. Houška - 89. J. Kovačič , 90. M. Koláček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vítek Miroslav - JAROLÍM Jiří, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Jiří Průša
Tip experta: výhra hostů

V utkání dvou týmů, které skončili v loňském ročníku se stejným počtem bodů, věřím více hostujícímu Lišovu, který o gól vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích