1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovářovu se úvod sezóny nepovedl


Branky


15

Domácí mužstvo podlehlo na svém hřišti soupeři z Dačic. V prvním poločase se v 18. minutě gólově prosadil dačický Štolba. Ve druhé půli domácí Suchan srovnal skóre, avšak hosté se znovu ujali vedení, když se znovu prosadil Štolba a vítězství Dačic ještě pojistil Moučka na 1:3. Hosté si tak odvezli tři cenné body. V dalším kole budou Dačice hostit Mladou Vožici a Kovářov zavítá do Veselí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Kovářov se po loňské sezoně ani teď neobjevuje v dobré formě a myslím si, že jsme byli po celý zápas lepším týmem. Trochu jsme měli strach z počasí a terénu, ale nakonec to nebylo tak strašné a kombinace se nám dařila i na tomto hřišti. Především v prvním poločase jsme domácí jasně přehráli, vytvořili si plno šancí, ale pouze jediná střela Štolby skončila v síti. Po změně stran jsme chtěli pokračovat v aktivní hře, domácí však z ojedinělé příležitosti vyrovnali. To nás na chvilku vyvedlo z míry, ale naštěstí jsme se rychle oklepali a dál pálili šance. Nakonec přidal Štolba druhou branku a vítězství potvrdil Marek Moučka. Odehráli jsme kvalitní utkání, ale naše neproměněné možnosti z něj udělaly zbytečné drama.



Sestavy


TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - R. Suk [-] (46. M. Kvasnička [-] ) , L. Rak [-] , T. Kukučka [-] , P. Jarošík [-] , T. Janeček [-] , J. Hrdlička [-] (62. T. Buzek [-] ) , M. Brůžek [-] , M. Zítek [-] , J. Svojše [-] , M. Suchan [-]

FK Dačice
J. Marek [-] - J. Chyška [-] , T. Zejda [-] (70. R. Máša [-] ) , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , R. Štolba [-] (86. V. Leitkep [-] ) , J. Vacek [-] (74. M. Šimánek [-] ) , M. Distel [-] , P. Slabý [-] , R. Přikryl [-] (62. M. Moučka [-] ) , V. Leitkep [-]

ŽK: 23. M. Brůžek , 72. M. Zítek , 78. T. Kukučka , 89. J. Svojše , 89. M. Suchan - 60. J. Brtník , 69. J. Vacek , 84. R. Štolba .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - KOVAŘÍK Zdeněk, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Libor Pechoč
Tip experta: remíza

Oba týmy mají velikou kvalitu. Zápas dopadne nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích