Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 11:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kadlec se vrátil s velkou chutí. Hned dal tři branky


Branky


11. V. Kadlec , 49. V. Kadlec , 61. L. Wohlgemuth , 63. F. Navrátil , 68. A. Goretki , 75. V. Kadlec (p.) - 87. P. Gutheis
23

Poslední říjnovou sobotu se Kapličtí představili na hřišti Roudného. V domácí sestavě se již objevil Viktor Kadlec, který se pasoval do role hráče zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 První, kdo mohl otevřít skóre střetnutí byli už ve třetí minutě hostující Spartakovci. Říhův výkop Vaniš zpracoval na polovině soupeře pro Divokého, který povedenou přihrávkou našel Gutheise, který se dokázal uvolnit, jenomže z pozice z které se rozhodně dá vstřelit gól, zakončoval po zemi a brankáře Hošnu překonat nedokázal. Domácí se o slovo přihlásili v minutě desáté, kdy po Kadlecově přihrávce střílel Wohlgemuth, Říha v hostující svatyni se překonat nenechal. První klíčový moment pro vývoj celého střetnutí přišel hned v následující minutě. Kaplický Čutka poslal centr za obranu, Daniel byl vpravo ve vápně u míče dříve než vybíhající roudenský gólman, ale pokus o přehození postrádal přesnost a skóre se neměnilo. Jenomže hned z následné akce putoval balón za hostující obranu, Navrátil připravil gól Viktoru Kadlecovi, který míč bez větších problémů uklidil do odkryté kaplické svatyně – 1:0. Inkasovaný gól hosty viditelně zaskočil a v následujících minutách mohli domácí své vedení navýšit. Kadlec z levé strany vyslal křížnou střelu pod břevno, Říha dokázal míč vyrazit na rohový kop. Hostující gólman se musel mít na pozoru i v minutě čtrnácté. Rohový kop zahrával Wohlgemuth, na přední tyči pod břevno zakončoval Kadlec, Říha míč i v tomto případě vyrazil. V polovině prvního poločasu se o slovo přihlásili hosté. Po trestném kopu ze strany se ve vápně dostal k odraženému balónu Gutheis, po jeho střele po zemi byl v gólové pozici Štrbačka, ale nepočínal si dobře a šance vyšuměla do ztracena. Ve 28 minutě mohli, a i měli, hosté smazat jednogólové manko. Gondekův pas bránící Malý minul, za jeho záda se dostal Gutheis, který zleva pronikl do vápna, chtěl Hošnu přehodit, ale zakončení mu vůbec nevyšlo a Hošna v pohodě míč lapil. Chvíli na to na druhé straně po centru z pravé strany hlavičkoval Goretki nad Říhovu bránu. Ve třiatřicáté minutě Kadlec našel na levé lajně rozběhnutého Šrámka, který pronikl do vápna, svým pokusem rozvlnil však jen boční síť. Krátce na to se už Roudenští z druhého gólu radovali, ale Navrátilovi zkazil radost hlavní arbitr, který odhalil jeho předchozí nedovolené hraní rukou. Z následného protiútoku se do šance dostali hosté, ale po Čutkově přihrávce v gólové pozici Procházka míč netrefil ideálně a střela byla nepřesná. Ve zbývajícím čase prvního poločasu ještě zahrozili Roudenští Navrátil se Zachařem, ale v ani jednom případě nemusel gólman Říha zasahovat.

 

Druhý klíčový moment pro vývoj celého střetnutí se udál hned v samotném úvodu druhého poločasu. Divoký ideální přihrávkou našel rozběhnutého Daniela, jenž postupoval z pravé strany sám na brankáře Hošnu, jenomže střela mířila vedle pravé tyče a Kaplické záhy stihl tvrdý trest v podobě druhého inkasovaného gólu. Po pasu za obranu pláchnul obraně Viktor Kadlec a ten si v koncovce počínal o dost přesněji – 2:0. Stejný hráč mohl o chvíli přidat i třetí gól, ale v tomto případě mu hostující obránci nedali prostor pro klidnější zakončení. Na druhé straně pokoušel střelecké štěstí Procházka, Hošna jeho pokus nadvakrát dokázal zkrotit. V 61 minutě měli domácí výhodu rohového kopu, do oraženého míče se za vápnem opřel Lukáš Wohlgemuth a pumelenice po odrazech od obou tyčí skončila v síti – 3:0. Roudenským v těchto momentech zápasu vycházelo takřka vše, na co sáhli. Za další dvě minuty se situace opakovala, opět odražený míč po rohovém kopu, v tomto případě se ke střele odhodlal Filip Navrátil a křížná střela po zemi zapadla ke vzdálenější tyči – 4:0. A za dalších pět minut už to bylo o pět gólů. Po ohledné akci z pravé strany a přesné přihrávce skóroval zblízka dorážející Artur Goretki – 5:0. Čtvrthodinu před koncem se do gólové pozice proháčkoval Zachař, Říha jej dokázal vychytat, ale následně došlo ve vápně k nedovolenému zákroku a pískala se penalta. Tu dokázal Viktor Kadlec proměnit – 6:0. Deset minut před koncem se po standardní situaci dokázali prosadit i Kapličtí, jmenovitě Gondek, ale zdvihnutý praporek asistenta rozhodčího byl proti. Přesto se nakonec Kapličtí gólu dočkali. Po faulu na Vaniše se k přímému kopu postavil Petr Gutheis a při jeho přesné trefě letěl gólman Hošna vzduchem marně – 6:1. V samotném konci zápasu mohli skórovat ještě oba dva týmy. Nejprve skončila Šrámkova střela po zemi na kaplické tyči a na druhé straně po Gutheisově rohovém kopu zakončoval mimo bránu střídající Bárta. V utkání sousedů z tabulky se zrodila přesvědčivé výhra Malšanů. Prvním dvěma gólům domácího celku předcházely gólové situace Spartakovců, bohužel v tomto zápase rozhodla především kvalita v útočné fázi a v samotném zakončení jako takovém.   

 

Autor: Libor Granec



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Pavel Cepák, trenér (pro web Malše Roudné): „Vítězství se nerodilo vůbec lehce. Utkání jsme sice měli pod kontrolou, ale v obranné fázi jsme někdy zbytečně zmatkovali. Poločas jsme vyhráli Kadlecovým gólem, do druhé půle jsme vstoupili špatně, když Kaplice měla tutovou šanci na vyrovnání. My jsme pak odskočili krásnými góly Kadlece, Wohlgemutha a Navrátila a dovedli zápas k zasloužené výhře. Citelně byl znát návrat Viktora Kadlece. Je to rozdílový hráč."




Sestavy


TJ Malše Roudné
Š. Hošna [-] - F. Navrátil [-] (64. P. Červený [-] ) , V. Kadlec [-] , D. Malý [-] , J. Grigera [-] (72. D. Zíka [-] ) , L. Wohlgemuth [-] (69. J. Král [-] ) , L. Skála [-] , D. Šrámek [-] , M. Zachař [-] , A. Goretki [-] , P. Cepák [-]

TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - J. Vaniš [-] , M. Procházka [-] (80. T. Nowak [-] ) , T. Vávra [-] (75. J. Smolen [-] ) , P. Gutheis [-] , R. Daniel [-] (61. D. Pál [-] ) , J. Divoký [-] , V. Kuchař [-] (61. F. Bárta [-] ) , J. Gondek [-] , V. Čutka [-] , J. Štrbačka [-]

ŽK: 86. M. Zachař - 51. J. Vaniš , 61. R. Daniel , 67. P. Gutheis , 71. J. Divoký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMAŇ Lukáš - TUPÝ Petr, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 11:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 09:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 20:17
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 19:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 19:01

Tip experta: výhra domácích

Zde věřím domácím, který budou chtít odčinit prohru z minulého kola.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 20:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 19:41

Tip: výhra domácích

Roudné musí zabrat a doma to zvládnou

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 12:13

Tip: remíza

Souboj sousedů v tabulce skončí smírně

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 11:56
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích