Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kaplice uštědřily Netolicím výprask


Branky


25

V dalším kole zavítali Kapličtí do Netolic. Spartakovci chtěli svému hostiteli oplatit jarní domácí prohru. V posledních zápasech se jim právě v Netolicích výsledkově dařilo, což chtěli potvrdit i v tomto střetnutí. Hrálo se na velice těžkém rozbahněném terénu, který příliš nenahrával kombinační hře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Po úvodním seznamování s netolickým trávníkem se v deváté minutě drali do šance hosté. Po Gutheisově uvolnění se dostával do vápna Pastier, ale ze slibně vyhlížející příležitosti se gólově neurodilo. Bezbrankové skóre ale nakonec dlouho nevydrželo. Ve čtrnácté minutě na pravé straně Štrbačka posunul míč Jiřímu Divokému, ten se dostal do vápna a křížnou přízemní střelou prostřelil brankáře Lukáše Varyše – 0:1.

 

Domácí se snažili o rychlou odpověď, střelu Tomáše Balouška si gólman Říha pohlídal. V sedmnácté minutě bylo ovšem vyrovnáno. Po zbytečné ztrátě ve středu hřiště podnikli Netoličtí rychlý výpad do otevřené obrany Spartaku, od Jakuba Varyše se přes kapitána Fuxe dostal balón ve vápně k nabíhajícímu Václavu Fišerovi a netolický benjamínek smazal jednogólové manko svého týmu – 1:1.

 

Netolické naděje však záhy vzaly za své. Ve 24 minutě si vzali hosté vedení zpět na svou stranu. Gondek na levé straně kolmicí oslovil Petra Gutheise, jenž se dostal dá vápna a křížnou střelou po zemi na zadní tyč vrátil Spartaku náskok – 1:2.

 

Domácí mohli odpovědět o několik minut později po rohovém kopu. Po centru z pravé strany se k hlavičce dostal Urban, míč nasměroval přesně do míst, kde byl připravený gólman soupeře. Ve 34 minutě měli hosté výhodu standardní situace. Divoký rozehrál balón na Petra Gutheise, do jeho přízemní střely lehce sáhl ještě bránící Urban a míč skončil za zády bezmocného gólmana Lukáše Varyše – 1:3.

 

Hosté byli při chuti, a i další gólovou příležitost dokázali přetavit ve vstřelený gól. Gutheis kolmou přihrávkou našel rozběhnutého Marka Procházku, který se prohnal kolem obránců, kterým se ho nepodařilo zastavit a na umístěnou střelu po zemi k levé tyči gólman Varyš nedosáhl – 1:4. Krátce před poločasem pokoušel střelecké štěstí ještě netolický Jakub Varyš, ale jeho zakončení si Říha pohlídal bez větších problémů.

Druhý poločas

                 V dalším kole zavítali Kapličtí do Netolic. Spartakovci chtěli svému hostiteli oplatit jarní domácí prohru. V posledních zápasech se jim právě v Netolicích výsledkově dařilo, což chtěli potvrdit i v tomto střetnutí. Hrálo se na velice těžkém rozbahněném terénu, který příliš nenahrával kombinační hře. Po změně stran se jako první do vážnějšího zakončení dostali Netoličtí. Na konci kombinace byl z velmi dobré střelecké pozice zakončující Fišer, ale střelu skončila hodně mimo kaplickou svatyni. Kapličtí se připomněli nedlouho poté. Vávrův pas posunul Gutheis doběhu Gondekovi, který se protáhl z levé strany do vápna, pálil však jen nad bránu Netolic. V 57 minutě se z levé strany protáhl po brankové čáře do vápna Procházka, zpětnou přihrávkou našel Roberta Daniela, který po čtyřech minutách na hřišti přidal pátý gól kaplického Spartaku – 1:5.

 

Hned v následující minutě Kapličtí udeřili pošesté. Čutka kolmicí nastartoval Erika Pastiera, gólman Lukáš Varyš při vybíhání podklouzl, čehož si hostující hráč všimnul a z větší vzdálenosti poslal míč nad bezmocným brankářem do brány Netolic – 1:6.

 

Spartakovci byli při chuti i v dalších minutách. Netoličtí hráli v obraně špatně, naivně a hosté toho dokázali takřka bezezbytku využívat. V 62 minutě Divoký přesnou přihrávkou vysunul Daniela, který z pravé strany postupoval na gólmana Varyše, ve vápně předložil míč Petru Gutheisovi, který s přehledem poslal míč do prázdné brány, čímž zkompletoval svůj hattrick – 1:7.

 

Uběhlo jen osm minut a nešťastný netolický brankář lovil míč ze své sítě po osmé. Divoký poslal z pravé strany do vápna přesný centr, Robert Daniel měl ve vápně dostatek času a prostoru si míč zpracovat a přesně zamířit – 1:8.

 

V 73 minutě měli hosté další gólovou příležitost. Z pravé strany hledal Daniel svým centrem na zadní tyči nabíhajícího Pála, ten však nedokázal míč umístit do odkryté domácí svatyně. Až poté se po dlouhých minutách připomněli i Netoličtí. Ve vápně se dokázal uvolnit Jakub Varyš, ale slabá střela po zemi nemohla Říhu překvapit. V 83 minutě Gondek přesným křížným pasem našel na pravé straně a obranou nabíhajícího Kuchaře, který se dostal do vápna, ale střelou na bližší tyč rozvlnil pouze boční síť. Krátce před koncem se Spartakovci ještě po akci Čutky s Pastierem radovali z gólu dorážejícího Daniela, ale druhý hattrick se nekonal, zdvihnutý praporek asistenta rozhodčího byl proti. To však hosty nemuselo příliš mrzet. Zápas na velice těžkém terénu zvládli na výbornou a domácí zostudili osmi vstřelenými brankami.          

 

AUTOR: LIBOR GRANEC         



Sestavy


1. FC Netolice
L. Varyš [-] - D. Andres [-] , J. Lukáš [-] (62. F. Traxler [-] ) , P. Fux [-] , J. Varyš [-] , J. Urban [-] , T. Baloušek [-] (51. M. Raušer [-] ) , V. Fišer [-] (72. J. Vondrka [-] ) , J. Pivoňka [-] , M. Dzhuravets [-] , F. Rokůsek [-]

TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - J. Vaniš [-] (53. R. Daniel [-] ) , M. Procházka [-] (59. D. Pál [-] ) , E. Pastier [-] , T. Vávra [-] (67. J. Smolen [-] ) , P. Gutheis [-] (76. F. Bárta [-] ) , J. Divoký [-] , V. Kuchař [-] , J. Gondek [-] , V. Čutka [-] , J. Štrbačka [-]

ŽK: 33. M. Dzhuravets , 33. J. Lukáš , 43. P. Fux , 56. D. Andres , 80. F. Rokůsek , 89. J. Varyš - 22. P. Gutheis , 68. D. Pál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARVA Karel - VEJČÍK Vít, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 10:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 17:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 11:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 07:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 17:45

Tip: výhra hostů

Kaplice nebude mít s nejslabším týmem v soutěži problém

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 03:20

Tip: výhra hostů

Kaplice má kvalitní kádr a na domácí vyzraje. Tip 1:2

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:34

Tip experta: výhra hostů

Netolice tady vyjdou na prázdno,nebude to sice jednoduchý utkání pro Kaplici,ale věřím,že to zvládnou a odvezou všechny body.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:53

Tip: výhra hostů

Netolický skoro kolaps bude pokračovat a opět to bude za nula bodů.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 16:16

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:13
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 06:53
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů