2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní podívaná ve Čkyni, Roudné získalo bod


Branky


24

Další pokus Malše vrátit se do KP začal utkáním ve Čkyni. Hosté se poprvé představili pod novým koučem Pavlem Českém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Sobotní úvodní zapas měl vše. Rychlost, důraz, nasazení a góly. Bohužel jsme nezachytili hned úvodní kontr hostů, který zvládli skvěle 0:1. V tomto ohledu se musíme zlepšit. Stále jsme 10 minut vždy v kabině a podle toho ty začátky vypadají katastrofálně. Poté jsme se oklepali a postupně tlačili na pilu. Srovnat jsme mohli Bujokem, který nejprve hlavou trefil gólmana a poté na brankové čáře skvěle zasáhl gólman Havlíček. Hosté ovšem měli rychlé brejky a z jednoho mohli zvýšit na 2:0. Poté se prodral Rataj, ale bohužel minul branku. Druhy poločas se nesl prakticky ve stejném duchu. Až do 62.min, kdy po rohu se prosadil Vojta. A za 10 min hlavou Bujok nás poslal do vedení. Bohužel pomalým přístupem v bránění rychlého Šrámka jsme umožnili pohodlně nacentrovat a Král se hlavou nemýlil 2:2. V poslední desetiminutovce se snažili obě mužstva zvrátit vítězství na svou stranu. Hosté měli tutovku, ale přestřelili branku. My zase nedotáhli brejk 2 na 1 a tak se body spravedlivě dělily, jak poznamenal hostující kouč Cepák. Hosté potvrdili, že jsou výborným týmem. Výbornou kulisu vytvářeli domácí bubeníci, kterým patří velký dík. Příští kolo zajíždíme do Kaplice v neděli a zápas startuje od 17h. Zveme tímto všechny naše fanoušky: Přijďte nás podpořit."

TJ Malše Roudné
Pavel Cepák (trenér, pro web malseroudne.cz): „Když bych to zhodnotil, tak remíza byla asi spravedlivá. Domácí hráli důrazně, my jsme se s tím ale těžko vyrovnávali a nehráli jsme to, co jsme chtěli."



Sestavy


SK Čkyně
P. Drnek [-] - M. Miklas [-] (46. L. Chalupa [-] ) , G. Bujok [-] (91. A. Klose [-] ) , J. Král [-] , O. Červený [-] , J. Rataj [-] (87. Š. Košnař [-] ) , R. Kralik [-] (75. M. Kuta [-] ) , M. Mikeš [-] , M. Chalupa [-] , R. Vojta [-] (90. D. Chvál [-] ) , V. Turek [-]

TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - V. Kadlec [-] , M. Benda [-] (54. J. Král [-] ) , F. Navrátil [-] , L. Wohlgemuth [-] (46. M. Bartoš [-] ) , M. Zachař [-] , D. Šrámek [-] (86. L. Skála [-] ) , J. Grigera [-] , D. Cepák [-] , P. Cepák [-] , M. Štěpánek [-]

ŽK: 52. M. Mikeš , 70. V. Turek , 90. J. Král - 20. F. Navrátil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel - BOČEK Petr, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra domácích

Roudné si letos dojde pro postup. Trochu optimismu pošlu do Čkyně. Porazit se dá každý, takže držím palce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů