4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:00

11.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot přehrál Speřice


Branky


9

O vítězi zápasu rozhodly dvě rychlé branky domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Mnozí diváci ještě ani nestačili usednout na tribunu, když padl první gól. Hned ve 2. minutě utkání se radoval z úvodní trefy Martin Malacka. Těžil z toho, že k němu gólman vyrazil prvotní Mihálovu bombu a mladý útočník měl již relativně snadnou úlohu – 1:0. Přestože domácí ofenzivu až příliš často brzdily nepřesnosti, tlak byl jasně zřetelný. Ve 12. minutě se opakovala podobná situace jako u první branky. Znovu pálil z hranice šestnáctky Norbert Mihál, jeho první střelu ze strany brankář vyrazil, ovšem tak nešťastně, že ji rychlonohé křídlo Lanžhota pohodlně dorazilo do sítě – 2:0. O pět minut později mohlo být ještě veseleji, ale Bogdalík svou bombou otestoval pevnost tyče za speřickým brankářem. Ve 32. minutě si poprvé sáhl na balon i domácí gólman, hostující Pech jej pořádně protáhl. Byla to ale jediná šance hostů v první půli. Naopak na druhé straně se měnilo skóre potřetí. A znovu u toho byl Mihál. Ten místo zakončení zasekl a křížnou přihrávkou skrz vápno našel Jakuba Kosorina, který z úhlu gólmana Tkadlece prostřelil – 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Hosté do druhé půle reagovali dvojím střídáním, ovšem obraz hry se nezměnil. Hosté se převážně jen bránili, nicméně souhra Lanžhota dlouho drhla a v zakončení jim chyběla přesnost. Trvalo až do 75. minuty, než se pět střídajících hráčů pořádně dostalo do tempa. Ze závěru zápasu si prakticky udělal one man show Erik Burac, který spálil dvě tutovky, orazítkoval břevno a až v 85. minutě se konečně prosadil. Po povedené průnikové přihrávky od Pidruchnyiho dostal do sítě nejen míč, ale i sám sebe – 4:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Chtěli jsme být aktivní vepředu, presovat vysoko, a hlavně jsme chtěli být silní v kombinaci, jak jsme na to zvyklí. Důležité je, že se nám dařilo proměňovat šance, i když jsme už v první půli mohli vyhrávat vyšším rozdílem. Po změně stran jsem byl už méně spokojený s výkonem týmu, protože takto rozjetý zápas by měl končit výhrou sedm nebo osm nula. Druhá půlka byla dost rozkouskovaná, soupeř přitvrdil a nám trvalo, než do hry naplno naskočili střídající hráči. Tam bylo hluché místo, už to nebylo tolik běhavé, ale soupeře jsme vlastně do ničeho nepustili. Poslední čtvrthodina už byla opět v tom správném tempu. Víme, že bychom už měli konečně vyhrát i venku, už musíme něco změnit, s naší hrou venku nejsme dlouhodobě spokojení. Ale jsme rádi, že se nám uzdravili tři hráči do základu, ale je to trošku pech, že už je zase skoro konec podzimu.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
D. Žúrek [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , D. Bogdalík [-] (59. R. Ciprys [-] ) , M. Malacka [-] (59. R. Kleiber [-] ) , P. Šenk [-] (59. E. Burac [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , J. Kosorin [-] (72. M. Kosorín [-] ) , N. Mihál [-] , T. Milota [-] , S. Milota [-] (72. T. Ravas [-] )

TJ Dálnice Speřice
D. Tkadlec [-] - P. Šíma [-] (46. T. Marek [-] ) , M. Řezáč [-] (74. M. Eremiáš [-] ) , P. Honzárek [-] - M. Štěpánek [-] , D. Vlček [-] , D. Jančík [-] , J. Holenda [-] (40. P. Soukup [-] ) , P. Pech [-] - P. Svoboda [-] , M. Pohan [-]

ŽK: 19. P. Šenk , 34. T. Milota , 46. S. Milota , 61. R. Kleiber , 83. M. Kosorín - 28. M. Štěpánek , 38. M. Řezáč , 61. D. Vlček .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - NEJEZCHLEB Miroslav, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 09:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 18:18

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 16:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:06

Tip: výhra domácích