Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků pro Bohunice


Branky


8

Hostům se daří. Ve Speřicích rozhodli po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V 9. minutě, po pohledné kombinaci Davida Jančíka s Martinem Řezáčem, zamířil na bránu Martin Pohan, střela však mířila vedle tyče. Při další akci Speřic běžel Pavel Svoboda sám na bránu, proti němu si výborně vystoupil brankář hostů Kunický a nedovolil mu zakončit do sítě. Pohanova střela ve 13. minutě utkání mířila do spojnice brankové konstrukce. Rána soupeře byla tečovaná nad domácí bránu. Speřice mohly poprvé slavit po přihrávce od Vlčka před bránu zakončoval míč Pavel Svoboda, který se šikovně nacházel za bránícím hráčem a v 19. minutě otevřel skóre utkání – 1:0. Vedení Speřic netrvalo dlouho. Ve 24. minutě po faulu domácího hráče byl nařízen přímý volný kop. Bohunický Ivan Lacko obstřelil speřickou zeď, zamířil přímo k tyči Maďarovi brány a vyrovnal na 1:1. Gólová přestřelka pokračovala. O pět minut později po přihrávce od Patrika Soukupa, prokličkoval mezi bohunickými hráči Pavel Svoboda, poslal míč k zadní tyči a zvýšil na 2:1 pro Speřice. Po inkasovaném gólu Tatran přidal na aktivitě a snaze do konce poločasu skóre vyrovnat. Střelu Nikolase Burčíka do středu brány chytil gólman Petr Maďar. Další střelu stejného hráče o pár chvil později také zlikvidoval speřický brankář. Nakonec se Bohunickým podařilo vyrovnat. Dlouhý aut až do malého vápna prodloužil bohunický hráč hlavou za sebe. Míč mířící do brány Petr Maďar vyrazil před sebe, kam dobíhal David Bednář a vstřelil speřickým ve 44. minutě „gól do kabin“ na 2:2.

 

Hosté po přestávce rozhodli

Ve druhém poločase hosté pokračovali v započaté aktivitě z konce prvního poločasu. Při obranném zákroku nastřelil hráč Speřic břevno své vlastní brány. Následnou hlavičku hráče Bohunic mířící do brány skvělým zákrokem Petr Maďar zlikvidoval. Na druhé straně zakončoval ve skluzu nedůrazně Dominik Vlček. Hra se přelévala ze strany na stranu a jeden útok střídal druhý. Více ze hry měly Bohunice. Radim Ševčík poslal ze střední vzdálenosti na bránu správně umístěnou střelu, na kterou brankář Speřic nezareagoval a poslal Bohunice do vedení – 3:2. TJ Dálnice dvojnásobně prostřídala hráče. Za Patrika Soukupa přišel Patrik Pech a Tomáše Marka nahradil Matěj Fejt. V 74. minutě znovu Radim Ševčík prošel velmi snadno mezi hráči Speřic a vystřelil k tyči, kam však brankář svým skokem nedosáhl – 2:4. O dvě minuty později došlo na straně domácích k dalšímu střídání. Martina Pohana nahradil Martin Eremiáš. V další útočné akci si přihrávku od Davida Jančíka před bránou z otočky zpracoval Pavel Svoboda. Jeho střelu vyrazil brankář Kunický do vápna, kde však dobíhal Dominik Vlček a hlavou zakončil na 3:4 pro Speřice v 87. minutě. Závěr utkání byl poměrně nervózní. Bohunice v posledních minutách takticky zdržovaly hru a uhájily tak těsné vítězství 4:3.

 

Zdroj: TJ Dálnice Speřice

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda (trenér): Hrál se ofenzivní fotbal, který nabídl mnoho brankových příležitostí. Fanouškům se zápas musel líbit. Je škoda, že neskončil v náš prospěch.

TJ Tatran Bohunice
TJ Tatran Bohunice (web): A-mužstvo v neděli hrálo se Speřicemi a jsou z toho vydřené 3 body. Nedůraznost nás stála první obdržený gól, na který jsme odpověděli gólem Lacka z přímého volného kopu. Domácí šli znovu do vedení po sérii našich chyb, ale my jsme těsně před koncem prvního poločasu srovnali, kdy se po dlouhém autu a závaru prosadil Bednář. Ve druhé půli Radim Ševčík vypustil dvě krásné dalekonosné střely a my vedli 2:4. Domácí ještě ke konci snížili, ale to už na faktu, že si odvážíme 3 body nic nezměnilo. Příští týden přivítáme doma Ždírec!



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
P. Maďar [-] - P. Honzárek [-] , M. Fukan [-] , P. Šíma [-] , T. Marek [-] (65. M. Fejt [-] ) , M. Řezáč [-] - D. Vlček [-] , D. Jančík [-] - P. Soukup [-] (65. P. Pech [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Pohan [-] (76. M. Eremiáš [-] )

TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - M. Král [-] , A. Krejčí [-] (46. M. Pavlíček [-] ) , D. Řeřucha [-] - J. Kokorský [-] , I. Lacko [-] (59. A. Rolinek [-] ) , R. Ševčík [-] (84. F. Kotoun [-] ) , D. Bednář [-] , P. Martinek [-] , D. Petřík [-] (71. J. Stambolidis [-] ) - N. Burčík [-] (84. J. Vlach [-] )

ŽK: 59. M. Řezáč , 69. M. Pohan , 76. D. Vlček , 80. P. Šíma - 50. D. Řeřucha , 90. J. Stambolidis , 90. D. Kunický , 93. P. Martinek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - KRONDRÁF Jan, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: výhra hostů

Bohunice potvrdí formu a se Speřicemi vyhrají 0:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích