M. Fejt 50.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice udolaly Ždírec


Branky


50. M. Fejt
9

Nováček soutěže zaskočil favorita a urval tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Zápas nebyl příliš bohatý na brankové příležitosti. Hráčům chyběla přesná přihrávka a důrazné zakončení. V 19. minutě poslal střelu na bránu Dominik Vlček, ta však mířila vedle levé tyče. O několik minut později centr od Patrika Soukupa zakončil Pavel Svoboda nad bránu. Ve 45. minutě po centru od Soukupa mohly Speřice vstřelit gól, kdy míč zakončoval hlavou Dominik Vlček, jeho střelu brankář hostů vyrazil ven z brány.

Domácí po přestávce rozhodli

Po změně stran v 50. minutě poslal dlouhým nákopem míč obránce Petr Šíma na rychlonohého Patrika Soukupa, ten přesným centrem našel před bránou osamoceného Matěje Fejta, který hlavičkou umístil míč do sítě a připsal si tak svůj první gól za A tým Speřic - 1:0. Po obdrženém gólu začal být Ždírec aktivnější. Střela nad bránu v 54. minutě však brankáře Moravce neohrozila. Krátce po jeho příchodu na hřiště si vyhlédl rychle nabíhajícího Pavla Svobodu, kterému však hráč soupeře zabránil v zakončení a poslal míč vedle brány. Následoval rohový kop. Za vydatného deště, v 62. minutě, zakončoval ve skluzu Pavel Svoboda, jeho střela však byla nedůrazná a brankář si s balónem poradil. Po zbytek utkání se Ždírec snažil vyrovnat, avšak obranná činnost hráčů Speřic a bezchybný gólman Moravec mu příležitost nedali. 

Zdroj: TJ Dálnice Speřice / web



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda (trenér): Ždírec byl fotbalovější, měl výborný pohyb, ale do šancí jsme ho nepouštěli. Chtěli jsme hrát defenzivněji, vycházet z bloku po stranách rychlými brejky. Bohužel jsme je nedotáhli do konce, strachovali jsme se tak o výhru až do poslední minuty.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Michal Votava (trenér): Zklamali jsme v předfinální a finální fázi. Dostávali jsme míče do křídelních postů, ale špatně jsme to v nich řešili. Hodně balonů jsme v útoku poztráceli, centry nám sbíral stoper Marek Fukan. Domácí dobře bránili a chodili do brejků, to nám nesedí.“



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
J. Moravec [-] - M. Fukan [-] , T. Marek [-] , P. Šíma [-] , M. Řezáč [-] (73. V. Ganobjak [-] ) , P. Honzárek [-] - D. Vlček [-] - M. Fejt [-] (80. V. Zach [-] ) , M. Pohan [-] , P. Svoboda [-] , P. Soukup [-] (55. P. Pech [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Gregovský [-] - P. Novotný [-] - M. Vopršal [-] - J. Šrámek [-] , O. Pavlas [-] , L. Netolický [-] (60. P. Pátek [-] ) , J. Fikar [-] , K. Štukhejl [-] , J. Málek [-] , P. Klimeš [-] (60. M. Najman [-] ) , J. Novotný [-] (80. J. Veselský [-] )

ŽK: 16. M. Fukan , 22. D. Vlček , 67. M. Řezáč , 79. P. Pech , 91. J. Moravec - 68. O. Pavlas , 87. P. Pátek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Sivera Jan - BĚLÁK Marek, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Peter Šenk
Tip experta: výhra domácích

Hostům se daří a vyhrají i ve Speřicích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů