Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš doma padla


Branky


9

Nováček soutěže vstřeli čtyři branky a veze tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté udali směr zápasu už v osmé minutě, když Řeřucha našel hlavou po rohovém kopu Burčíka a ten z malého vápna rozvlnil síť - 0:1. Po půl hodině hry bylo srovnáno. Po standardní situace se z bezprostřední blízkosti trefil Macek a bylo to 1:1. Radost domácím vydržela jen čtyři minuty. Parádní kombinace ve velkém vápně domácích zakončil přesnou střelou k tyči Kokorský - 1:2. Ve 38. minutě hosté zahodili pokutový kop, který mířil vysoko nad bránu. Do kabin tak šli i tak v lepší náladě hosté.

Hosté si vedení pohlídali

Snahu domácích hosté zmrazili ihned po startu druhého poločasu. Rolinek se po autovém vhazování obtočil kolem strážce a přesnou střelou k tyči uklidnil hosty - 1:3. V 73. minutě už to bylo o tři branky, když se Burčík uvolnil za hranicí velkého vápna a tvrdou ránou k tyči nedal domácímu brankáři šanci - 1:4. Domácí skóre korigovali v 83. minutě, když míč uklidil do odkryté brány Vošmera - 2:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Bohunice
TJ Tatran Bohunice (FB): A-mužstvo dnes zavítalo do Velké Bíteše ke svému třetímu venkovnímu zápasu. V zápase jsme šli brzo do vedení, když rohový kop vracel do vápna Řeřucha a našel Burčíka, který vstřelil svůj 5. gól sezóny. Domácí sice srovnali ze standardky, ale my jsme si vzali vedení zpět, když se po nádherné akci trefil Kokorský. I když jsme nedali penaltu, tak nás to mrzet nemuselo, když jsme měli úspěšný vstup do druhé půle, když Rolinek uklidnil střelu k tyči. Vedení nám pojistil Burčík, když přidal výstavní gól. Výborný výkon odměněn 3 body. Už příští sobotu doma přivítáme Žďár!



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , P. Loup [-] , A. Macek [-] (75. F. Kříž [-] ) , L. Daněk [-] , F. Krula [-] , R. Novotný [-] , V. Kamenský [-] , J. Ondrák [-] , F. Vošmera [-] , T. Mrňa [-]

TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - M. Král [-] , D. Řeřucha [-] , A. Krejčí [-] - J. Kokorský [-] (75. S. Kopáč [-] ) , J. Stambolidis [-] (84. T. Zeman [-] ) , P. Martinek [-] , M. Pavlíček [-] , A. Rolinek [-] , R. Ševčík [-] (60. D. Petřík [-] ) - N. Burčík [-] (84. J. Vlach [-] )

ŽK: 67. L. Daněk , 86. T. Mrňa - 44. P. Martinek , 76. J. Stambolidis .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Denev Alex - ŠVEHLA Marek, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Peter Šenk
Tip experta: výhra domácích

Domácí to budou mít těžké, ale nakonec se ke třem bodům prokousají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích