M. Král 85.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bohunice udolaly Lanžhot


Branky


85. M. Král
8

Bohunice ukázaly svoji kvalitu a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Nováček soutěže hned v prvním kole ukázal, že v divizi nebude jen do počtu a před čtyřmi stovkami diváků se nakonec dočkal třech bodů. První velkou šanci měli hosté, ale prodloužený roh na zadní tyči do sítě nedotlačili. Domácí zahrozili po standarní situaci, když v tutové šanci zjevil domácí kapitán Král, ale vysoko přestřelil. Natěšení diváci se tak v prvním poločase nakonec žádné branky nedočkali.

Domácí v závěru rozhodli

Po pauze domácí znovu zahrozili po standardní situaci, ale míč znovu skončil vysoko nad brankou Lanžhota. Domácí byli lepším celkem. Bednářovu ránu s vypětím všech sil vyrazil mimo bránu Žůrek. Domácí se v 85. přece jen dočkali vítezné branky, když si rohový kop Bednáře našel na přední tyči Král a hlavou jej poslal k tyči - 1:0. Domácí těsné vedení udrželi a mohli se radovat z prvních divizních bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Bohunice
Zdeněk Partyš (trenér): Utkání s jedním z favoritů jsme si tvrdě odpracovali, náš obranný blok byl těžko prostupný a centrované míče pochytal náš gólman Dominik Kunický. Byla to pro nás dřina, ale s vítězným koncem.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Věděli jsme, že Bohunice jsou sice nováček, ale v divizi určitě nebude do počtu. Je tam menší hřiště, byl tam přehuštěný prostor, těžko se nám kombinovalo, i když jsme měli optickou převahu, hráli jsme víc s míčem, i kondičně jsme na tom byli dobře. Jenže vepředu jsme byli málo nebezpeční, když už jsem se dostali do šestnáctky, trestuhodně jsme šanci zahodili. No a když už se zdálo, že takový zápas dotáhneme aspoň k remíze, dostali jsme pět minut před koncem gól ze standardky, a nakonec nemáme ani ten bod. Měli jsme to zvládnout, to nás nejvíc mrzí, tím spíš, že jsme byli kompletní a poslali jsme na hřiště podle nás to nejsilnější, co máme k dispozici. Přiznám se, že budu muset popřemýšlet, jakou sestavu nasadíme za týden doma v derby proti MSK Břeclav.



Sestavy


TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - D. Řeřucha [-] , M. Král [-] , A. Krejčí [-] - A. Rolinek [-] (59. D. Petřík [-] ) , I. Lacko [-] , T. Fila [-] (90. F. Kotoun [-] ) , P. Martinek [-] (59. J. Kokorský [-] ) , M. Pavlíček [-] , D. Bednář [-] - N. Burčík [-] (93. S. Kopáč [-] )

TJ Sokol Lanžhot
D. Žúrek [-] - R. Ciprys [-] (72. D. Bogdalík [-] ) , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , P. Šenk [-] , A. Pidruchnyi [-] , E. Burac [-] , J. Kosorin [-] , J. Krč [-] , T. Milota [-] , S. Milota [-]

ŽK: 75. N. Burčík , 77. J. Kokorský , 78. A. Krejčí - 79. P. Balážik , 93. P. Šenk .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NÁPRAVNÍK Jan, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Jan Nedvěd
Tip experta: výhra hostů

Tady čekám vyrovnaný zápas. Oba týmy mají kvalitu a tipoval bych, že šťastnější bude Lanžhot.