4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2022 13:30

16.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko opět za tři body


Branky


11. K. Jaroš , 13. K. Jaroš , 67. M. Kapur , 85. K. Crhan
5

Blansko se během podzimu zlepšovalo a po změně trenéra začalo konečně sbírat potřebné body. Podzim zakončilo pohodovou výhrou nad Vítkovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Úvod utkání sice patřil domácím hráčům, první příležitosti si však vypracovaly hostující Vítkovice. Ve 4. minutě hlavičkoval nebezpečně hostující kapitán Richtár těsně nad břevno.

Hned v 9. minutě se ovšem do gólové šance dostal domácí Karel Jaroš, ale obrana hostí jeho střelu zblokovala na roh.

Nemuselo ho to však vůbec mrzet. Po následném rohu se k němu dostal balon, který hostující gólman Kovařík pouze vyboxoval před sebe a pumelicí z voleje poprvé rozvlnil síť vítkovické branky - 1:0.

A to navíc nebylo všechno. Hned o minutu později centroval krásný balón za obranu Tomáš Chyla, který stihl o zlomek vteřiny dříve než gólman Kovařík opět Karel Jaroš a lehkým lobem poslal míč opět do sítě - 2:0.

Gólman Blanska Kalina se však musel činit ve 36. minutě, kdy zneškodnil asi největší šanci hostů na střelení gólu.

Zbytek poločasu byl však v režii Blanska, které zatápělo Vítkovicím a mohlo klidně vést o 3 branky.

Domácí berou tři body

Vítkovičtí si přáli dobře vstoupit do druhé půle a s výsledkem něco udělat. Ve 47. minutě skončila tvrdá střela Richtára v náruči Kaliny.

Hostující kapitán byl nejaktivnějším střelcem hostí.

V 52. minutě se připomnělo Blansko, kdy centroval domácí kapitán Smrčka zajímavý balon do vápna, nikdo z domácích však na míč nedosáhl.

Vítkovické naděje na dobrý výsledek utnula 65. minuta, kdy diváci oslavovali třetí gól ve vítkovické síti. Střídající Tulajdan zatáhl míč k vápnu, kde si narazil s Milošem Kapurem. Ten si míč posunul na svoji silnější pravou nohu a technickou střelou na zadní tyč nedal Kovaříkovi v brance žádnou šanci - 3:0. 

Konečnou podobu výsledku dal domácí Crhan, když centr zatočil přímo od rohového praporku až do brány. Hodně kuriózní branka – 4:0. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Filip Smrčka - kapitán: Jsem spokojený s výsledkem, protože se jednalo o důležitý zápas. Ještě nedávno jsme v tabulce byli dole, takže jsou to pro nás zásadní tři body. Vzhledem k podmínkám, kdy jsme museli hrát na menším hřišti s umělou trávou, i výkon byl dobrý.




Sestavy


FK Blansko
M. Kalina [-] - F. Smrčka [-] , G. Dano [-] , T. Černý [-] , K. Jaroš [-] (81. M. Psota [-] ) , D. Thon [-] (52. R. Rajčinec [-] ) , M. Kapur [-] (81. T. Alassane [-] ) , F. Holman [-] (81. K. Crhan [-] ) , T. Feik [-] , T. Chyla [-] , D. Blažík [-] (54. J. Tulaydan [-] )

MFK Vítkovice
L. Kovařík [-] - L. Raab [-] , M. Pecuch [-] , J. Jelen [-] , M. Richtár [-] , S. Žák [-] , A. Mooc [-] , J. Tkáč [-] , F. Zouhar [-] , J. Bystřičan [-] , J. Tamajka [-]

ŽK: 61. T. Feik , 81. F. Holman - 65. S. Žák .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - MAYER Jan, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2022 12:51
Václav Horyna

Expert: Vašek Horyna
Tip experta: výhra domácích

Vítkovice posbíraly body pouze za remízy a tuto mizérii neprolomí ani v Blansku, které se po výměně trenéra zvedlo a připíše si tři body do tabulky.

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2022 07:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2022 12:51

Tip: výhra domácích