1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 13:30

15.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant urval s béčkem Slovácka bod!


Branky


6

V předposledním kole MSFL měli hráči Frýdlantu před sebou smělý plán, a to obrat o body béčko Slovácka. Nakonec se jim to povedlo, když vyrovnali v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Mladí hráči Slovácka byli před utkáním určitě favoritem, vždyť v dosavadních patnácti odehraných kolech prohráli Němčického svěřenci pouze dvakrát.

Jako první ale zahrozili domácí. Už v 9. minutě poslal Prepsl dlouhý míč na Svatonského, ten před brankou soupeře hledal Veličku, ale ten netrefil hlavou ideálně míč.

O pět minut později rozehrál Velička standardní situaci nakrátko na Hajnoše a po jeho centru hlavičkoval Staněk z dobré pozice pouze do brankáře Borka. 

A tak udeřilo na druhé straně. V 19. minutě našel Bartoš zpětnou přihrávkou volného Yohannu, který přízemní ranou nedal Prepslovi šanci – 0:1.

O vyrovnání se pokoušel ve 22. minutě Svatonský, který se uvolnil na levé straně hřiště, ale střelou na bližší tyč gólmana Slovácka nezaskočil.

Poté se dvakrát ke slovu dostali hosté. Ve 25. minutě nejprve vyrazil Prepsl nepříjemnou jedovku Jurošky, krátce před přestávkou pak vyhlavičkovával z brankové čáry Staněk střelecký pokus Yohanny.

Domácí urvali bod

Také druhou půlku zápasu začali domácí velkou příležitostí, když zakončení Škorika postrádalo větší razanci.

Poté se na hřišti toho moc důležitého nedělo.

Až v 79. minutě prověřil hostující Aldin pozornost domácího brankáře. Mladí hráči soupeře mohli zápas rozhodnout v 83. minutě, kdy se do zakončení dral střídající Stropsa, Prepsl opět prokázal, že patří k velkým oporám domácího celku. S

blížícím se koncem utkání fotbalisté v červenožlutých dresech svého soka přimáčkli před jeho branku. V 88. minutě pálil Literák, gólman Borek vyrazil míč před sebe a Veličkovi scházelo k zakončení něco málo kolem metru.

Až přišla druhá minuta nastavení. Domácí na levé straně hřiště zahrávali autové vhazování. Do vápna šel dokonce i brankář 1. BFK. Kudela následný dlouhý míč odhlavičkoval pouze ke Švrčkovi, který jej vrátil zpátky před branku, kde střídající Kučera předskočil Porče a míč zapadl přesně k levé tyči hostující branky – 1:1.



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek - trenér: Už jsem to říkal několikrát, my bereme v naší situaci každý bod, který se nám podaří získat. Dnes je to určitě velmi cenný bod, jelikož jsme jej dokázali vybojovat doslova v poslední vteřině.




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - Z. Staněk [-] , R. Šafner [-] , P. Literák [-] , M. Švrček [-] , J. Svatonský [-] (87. M. Indra [-] ) , J. Juříček [-] , B. Velička [-] , M. Hladík [-] (60. A. Varadi [-] ) , V. Hajnoš [-] (60. D. Kučera [-] ) , O. Škorik [-]

1. FC Slovácko B
J. Borek [-] - T. Vincour [-] , M. Merdovič [-] (61. M. Kudela [-] ) , I. Aldin [-] , P. Juroška [-] (74. O. Porč [-] ) , M. Kabelka [-] , D. Velecký [-] (74. A. Kočí [-] ) , T. Koryčan [-] (61. D. Šlechta [-] ) , V. Bartoš [-] , M. Polášek [-] (61. M. Stropsa [-] ) , E. Yohanna [-]

ŽK: 85. R. Šafner , 90. A. Varadi - 80. A. Kočí .
Počet diváků: 490. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - BEBENEK Petr, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 09:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:43

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů