6:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko si proti Hodonínu s chutí zastřílelo


Branky


10. M. Kapur , 25. K. Jaroš , 28. D. Thon , 48. K. Jaroš , 55. D. Thon , 75. F. Smrčka - 80. T. Jáger
8

Blansko potřebuje nutně sbírat body a ve 14. kole si tři body zasloužilo, když porazilo doma Hodonín vysoko 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 do poločasu

V první velké šanci zápasu se ocitli hosté z Hodonína, když Bohun netrefil odkrytou branku domácích.

Trest za neproměněnou šanci na sebe nenechal dlouho čekat. V 10. minutě Smrčka vysunul kolmicí do otevřené obrany Kapura, který obešel brankáře hostí Petráše a uklidil míč do sítě - 1:0.

Ve 25. minutě udeřili opět domácí. Na Feikův oblouček do vápna si naskočil Karel Jaroš, jehož hlavička nechytatelně zapadla ke vzdálenější tyči - 2:0.

Prakticky ihned po této brance mohl snížit Holek, míč ovšem hlavou v jasné pozici netrefil ideálně.

O 3 minuty později domácí Kamenský skvěle přečetl rozehrávku hostů, vyměnil si míč s Jarošem a vnikl do vápna. Namísto zakončení se vyhnal ze střeleckého úhlu, položil si Petráše a nádherným obloučkem oslovil na zadní tyči Thona, pro kterého už nebyl problém uklidit míč hlavou do sítě - 3:0.

Hodonín se poté oklepal a čím dál více tlačil na polovinu Blanska, do vyložené šance se už ale do konce poločasu nedostal.

 

Domácí pokračovali v gólostroji

Domácí tým vletěl i do druhého poločasu jako uragán.

Hned 3 minuty po přestávce Thon předložil míč Kapurovi, který ostrým centrem posadil míč na hlavu Jarošovi a ten se nemýlil - 4:0.

V 55. minutě se opět měnilo skóre. Jaroš přiklepl míč do běhu Kapurovi, jenž perfektní přihrávkou našel před prázdnou brankou nabíhajícího Thona a reprezentant Jižního Súdánu si s nabídnutou šancí snadno poradil - 5:0.

Blanenští měli hru pod kontrolou, ale hosté se snažili s nepříznivým stavem něco udělat. V 71. minutě střílel nebezpečně Langer, ale jeho střela se do prostoru branky nevešla.

Nedáš a opět dostaneš platilo na druhé straně. Po přihrávce střídajícího Alassaneho se na branku řítil domácí kapitán Smrčka a svůj únik zakončil neomylně k levé tyči - 6:0.

V 80. minutě se Hodonín dočkal snížení, když se povedenou střelou na zadní tyč prosadil Jáger - 6:1.

Blansko tedy zaslouženě zvítězilo a odrazilo se ze sestupových pozic.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Jiří Vorlický - trenér: Dnes jsme napravovali nepovedený zápas z Frýdlantu proti silnému Hodonínu. Povedlo se nám to a těší mě, že herní principy, které připravujeme se v utkáních projevují.




Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - F. Smrčka [-] , G. Dano [-] (69. T. Alassane [-] ) , T. Černý [-] , M. Kamenský [-] , K. Jaroš [-] (69. R. Rajčinec [-] ) , D. Thon [-] (78. M. Psota [-] ) , M. Kapur [-] , F. Holman [-] (78. K. Crhan [-] ) , T. Feik [-] , D. Blažík [-] (78. T. Chyla [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - T. Langer [-] , P. Bohun [-] (60. P. Fila [-] ) , M. Holek [-] , L. Bobčík [-] (46. J. Pazdera [-] ) , P. Švantner [-] , M. Kadlec [-] (37. T. Jáger [-] ) , O. Sukup [-] , P. Kyselka [-] (60. R. Smékal [-] ) , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Marek Daniel - SVOBODA Tomáš, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: František Chmiel
Tip experta: remíza

Blansko se trošku zvedlo pod novým trenérem, a bude to nepříjemný soupeř pro Hodonín. Věřím, že Hodonín uhraje aspoň bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích