0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 14:30

11.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na gól ve Vítkovicích se čekalo marně


Branky


9

V 11. kole MSFL zajížděli fotbalisté Vrchoviny, kteří bojují o klidný střed tabulky, na půdu posledních Vítkovic, které stále čekají na první výhru v soutěži. a čekají i nadále, protože oba týmy si body dělily za bezbrankovou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez vyložené šance

Od začátku utkání byli aktivnější domácí, kteří na svém hřišti získali zatím jediný bodík. Byli sice aktivní, ale naráželi na zformovanou obranu hostí v čele se Šmídou mezi třemi tyčemi.  V 8. minutě však z rychlého útoku šel zleva hostující Svoboda do vápna, ale zkušený Květoň v brance domácích záložníkovi vzal míč z kopačky. Po půlhodině hry se síly na hřišti srovnaly, ale žádný tým si do konce poločasu nevytvořil vyloženou šanci.  

Zápas branku nepřinesl

Ve druhé půli domácí stále byli aktivní, ale obraz hry se prakticky nezměnil. Ani jedna strana nechtěla udělat žádnou zásadní chybu. V 65. minutě, kdy hosté z Vrchoviny kombinovali před pokutovým území Vítkovic, přišla rána z hranice šestnáctky a hráči v zelených dresech se dožadovali penalty, za ruku obránce. Sudí však zůstal ledově klidný. Ke konci zápasu se i více na trávníku přiostřilo, ale vše bylo řešeno žlutými kartami. V poslední desetiminutovce oba týmy se snažily zápas překlopit na svou stranu, větší šance měli domácí, ale Šmída dvakrát svůj tým podržel. Do tabulky pravdy si Nové Město zapsalo první kladný bod, za bezbrankovou remízu z hřiště soupeře. V příštím kole se hosté představí domácím fanouškům a pokusí se obrat o body na špici hrající Rosice. Povede se jim to?    


Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Lukáš Michal - trenér: "Ve Vítkovicích (hřiště Markvartice) se potvrdilo to, co jsme očekávali před zápasem. Tedy velmi těžký zápas. První půle nepřinesla žádné vyložené šance, chyběla hlavně před finální přihrávka. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe, Jakub Novotný v dobré šanci bohužel neprostřelil ze strany domácího brankáře Květoně. Vytvářeli jsme si náběhové situace ze stran, létaly centry, ale nedokázali jsme z nich vytěžit pořádnou šanci. V závěru utkání jsme přežili dvě velké příležitosti domácích. Díky jejich nemohoucnosti v koncovce, jsme si odvezli důležitý bodík. Kluci zápas odmakali, stál nás spoustu sil, ale limituje nás odvaha v útočné fázi. Až začneme dávat na hřištích soupeřů góly, bude veseleji!"



Sestavy


MFK Vítkovice
J. Květon [-] - L. Raab [-] , J. Vrbka [-] (72. J. Jelen [-] ) , S. Žák [-] , M. Richtár [-] , A. Mooc [-] , J. Tkáč [-] , F. Zouhar [-] , J. Bystřičan [-] , J. Tamajka [-] , M. Němec [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Hekerle [-] , J. Batelka [-] , J. Novotný [-] , M. Ráliš [-] - P. Duda [-] , R. Hlaváč [-] (46. K. Vašek [-] ) , D. Šteffl [-] (36. P. Sytař [-] ) , M. Svoboda [-] (84. D. Bača [-] ) , F. Nečas [-] - R. Matulka [-] (88. M. Jícha [-] )

ŽK: 37. M. Richtár , 62. J. Tkáč , 90. A. Mooc - 39. M. Ráliš , 43. L. Hekerle , 47. M. Svoboda , 64. J. Batelka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MANKOVECKÝ Tomáš - LUKAŠÍK Petr, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 07:05

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 18:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 16:36

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 16:01

Tip: výhra hostů