3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý Sytař zařídil obrat Vrchoviny proti nováčkovi z Frýdlantu


Branky


6

Osmé kolo MSFL přivedlo na trávník do Vrchovina arény nováčka 1.BFK Frýdlant nad Ostravicí. Domácím trenérům se hodně vyprázdnila lavička se zraněnými, kde zůstal už jen útočník Duba. Navíc v přestupním oknu přišla do obrany posila z SK Vysoké Mýto, Martin Ráliš, který se postavil hned do základu na místo stopera, vedle Jakuba Novotného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Duel dvou celků ze spodní poloviny tabulky začal pěkně zhurta, v úvodní desetiminutovce viděly necelé tři stovky diváků hned dvě branky.

V páté minutě propadla levá strana domácí obrany, následný centr našel na malém vápně úplně volného Veličku, který hlavou pohodlně otevřel skóre k zadní tyči – 0:1. 

Už za další čtyři minuty však bylo srovnáno. Nečas zahrával trestný kop z pravé strany, balon posadil na hlavu Petra Sytaře, který vyrovnávací trefu zaplatil po nešetrném zákroku obránce hostů, několika kapkami krve v obličeji - 1:1.

V poli byla k vidění vyrovnaná partie, šancí však bylo jen poskrovnu. Po dvaceti minutách hry rozehřál diváky domácí David Šteffl, jehož bombu z pětadvaceti metrů gólman Frýdlantu jen s námahou vyrazil.

Pár desítek vteřin před poločasovou přestávkou už ale zahřmělo. Obrana hostů totálně zaspala a osamocený Sytař najednou postupoval úplně sám na branku. Chytře přehodil Švrčinu a poslal domácí do vedení – 2:1. 

A mohlo být ještě lépe, protože chvíli po rozehrávce se v dobré pozici ocitl Šteffl, ale jeho střelu dokázal brankář Frýdlantu vytáhnout na roh.

Domácí si výhru pohlídali

Tak, jak první půli končila, tedy aktivně, tak Vrchovina zahájila i druhý poločas.

Po individuální akci se do velkého čtverce probil Vacek, ale jeho střela z levé strany mířila vysoko nad hostující svatyni. 

Definitivní rozhodnutí padlo v 72. minutě. Gólman Švrčina neodhadl dlouhý balon, na nějž vyběhl mimo velké vápno a Marek Svoboda obloučkem do prázdné branky jeho chybu trestal – 3:1. 

Ve zbytku zápasu už si fotbalisté Nového Města vedení v poklidu kontrolovali a připsali si tak do tabulky třetí ligy další cenné body.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Lukáš Michal - trenér: „Myslím, že naše výhra byla zasloužená. Do utkání jsme sice špatně vstoupili, ale na vedoucí gól hostů jsme dokázali okamžitě zareagovat. Ve druhé půli se mi naše hra příliš nelíbila, ale máme tři body, to je důležité."




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Hekerle [-] , J. Novotný [-] , M. Ráliš [-] - M. Svoboda [-] (87. M. Skalník [-] ) , P. Sytař [-] (73. J. Batelka [-] ) , F. Nečas [-] , P. Vacek [-] (87. R. Hlaváč [-] ) , D. Šteffl [-] (73. K. Vašek [-] ) , P. Duda [-] - R. Matulka [-] (62. M. Šmída [-] )

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
J. Švrčina [-] - J. Juříček [-] , B. Velička [-] , M. Hladík [-] , V. Hajnoš [-] , Z. Staněk [-] (80. T. Papík [-] ) , A. Varadi [-] , D. Kučera [-] , R. Šafner [-] , P. Literák [-] , D. Kulhánek [-] (11. M. Indra [-] )

ŽK: 20. L. Hekerle , 55. D. Šteffl , 91. F. Nečas - 41. A. Varadi , 89. T. Papík .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Slabý Jiří - KOLÁŘ Jaroslav, JULÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích