Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant urval doma bod s Kvítkovicemi


Branky


9

Pátým kolem, ale již šestými zápasy v nové sezóně, pokračovala o víkendu soutěž MSFL. Po šesti odehraných kolech zůstává stále bez ztráty bodu v čele Kroměříž, kterou pronásledují Rosice a stále neporažené béčko Slovácka. Nováček Frýdlant nad Ostravicí mocně finišoval a připsal si do tabulky další bod za remízu s Kvítkovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas 1:1

Hosté byli od úvodních minut aktivnější a po dvaceti minutách jim to přineslo ovoce.

Ve 20. minutě se dostal v šestnáctce k míči hostující Dziuba, který následně pravačkou poslal míč parádně ke vzdálenější tyči – 0:1.

Ve 27. minutě hostující Bala chyboval a nechal pláchnout Adama Varadiho. Ten už se pomalu chystal k zakončení, když jej v poslední chvíli zatáhnul za dres střelec úvodní branky Dziuba. Souboj dvou bývalých spoluhráčů z Vratimova nemohl dopadnout jinak, hostující záložník musel předčasně do sprch. Hlavní rozhodčí Vejtasa pak situaci posoudil tak, že k faulu došlo ještě před velkým vápnem.

K míči se postavil Stýskala, který se krásně trefil k levé tyči - 1:1. 

Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1 a hosté pokračovali v deseti.

Gólové hody ve druhé půli

Druhá polovina střetnutí přinesla opravdu zajímavou podívanou.

V 59. minutě musel hostující trenér nuceně střídat, když brankáře Konečného nahradil v bráně jeho parťák Semanko. Ten si ještě nestačil pořádně osahat své pokutové území, když už musel řešit zapeklité situace před svou brankou.

Nejprve kryl únik Veličky, následná dorážka Svatonského byla jedním z hráčů hostů sražena na roh. Ten zahrál Stýskala a po Varadiho hlavičce musel Semanko zasahovat na bližší tyči.

Hodně vzruchu pak přinesla 71. minuta. Pernatskyi poslal míč do domácí šestnáctky a byla z toho penalta, kterou hosté proměnili - 1:2. Hostující kapitán Pernatskyi pak bombou do středu brány poslal Kvítkovice podruhé v utkání do vedení – 1:2. Domácí Literák navíc za protesty viděl druhou žlutou kartu a síly se tak na hřišti srovnaly.

V 81. minutě přišla další rána pro domácí, když se v pokutovém území soupeře prosadil Rapavý, který přízemní střelou prostřelil brankáře Prepsla – 1:3. 

Domácí se však nevzdali a přitlačili hosty.

V 82. minutě se přesně k pravé tyči trefil ranou z otočky Bohdan Velička a duel znovu zdramatizoval.

O minutu později bylo dokonce srovnáno! Svůj důraz prokázal ve vápně Hladík a dělovkou pod břevno nedal Semankovi šanci – 3:3.

V nastaveném čase ještě střelu střídajícího Guzika zneškodnil domácí brankář a zápas skončil remízou.



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek - trenér: “Bod bereme, ale když jsme hráli proti deseti, tak jsme tam měli několik slibných šancí. Nic jsme v týdnu ani nenatrénovali, jelikož máme starší hráče, kteří potřebují déle odpočívat. Ale nechali chlapi na hřišti vše, a to i za stavu 1:3, kdy to už vypadalo beznadějně. A my dali s podporou fanoušků dva góly. Neskutečné a já za to děkuji nejen klukům, ale i těm divákům, kteří každého hráče do kabiny pak vyprovázeli velkým potleskem. Tohle o něčem svědčí."




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Svatonský [-] (64. M. Hladík [-] ) , B. Velička [-] , Z. Staněk [-] , A. Varadi [-] (82. D. Fromelius [-] ) , D. Kučera [-] , O. Škorik [-] , P. Stýskala [-] (82. R. Šafner [-] ) , P. Literák [-] , D. Kulhánek [-] (79. M. Střižík [-] ) , M. Švrček [-]

FC Zlínsko
R. Konečný [-] (58. J. Semanko [-] ) - J. Kiška [-] (87. M. Šidlík [-] ) , J. Kuběna [-] (46. D. Rapavý [-] ) , P. Chovan [-] , V. Waclawik [-] , P. Gerža [-] (64. M. Guzik [-] ) , D. Dziuba [-] , M. Blahuta [-] , R. Bala [-] , O. Pernatskyi [-] , L. Vychodil [-]

ŽK: 8. Z. Staněk , 24. J. Svatonský , 28. A. Varadi , 68. O. Škorik , 70. P. Literák , 74. O. Prepsl , 80. M. Švrček - 43. J. Kuběna . ČK: 74. P. Literák - 28. D. Dziuba .
Počet diváků: 428. Rozhodčí: Vejtasa Simon - LUKAŠÍK Petr, HABERMANN Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Pavel Novák
Tip experta: remíza

Zde očekávám také bojovný zápas, který nepozná vítěze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů