M. Kuchař 43.
J. Rolinc 63. (p.)
2:1
(1:1)
21. T. Hykel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Premiérová výhra Hranic


Branky


43. M. Kuchař , 63. J. Rolinc (p.) - 21. T. Hykel
12

Čtvrté podzimní kolo MSFL je dohráno a jisté je, že se stoprocentní bodovou bilancí zůstává v čele tabulky i nadále Kroměříž. Nováček soutěže SK Hranice oslavil v tomto kole první tříbodovou výhru, když přehrál Frýdek-Místek 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas 1:1

Do zápasu vstoupili hosté aktivně, ale pokus Rubého po pár minutách od výkopu skončil v boční síti.

V sedmé minutě se znovu dostal ke střele Rubý, ale jeho rána letěla doprostřed brány Štěpána Spurného.

V jedenácté minutě musel gólman hostí vytáhnout zákrok proti zakončení z bezprostřední blízkosti.

Tlak Frýdku-Místku nadále sílil a ve 21. minutě se otevřel brankový účet zápasu. Tomáš Hykel, jenž dostal přihrávku z levé strany od Mariána Kovaříka, zakončil za záda gólmana.

Dvě minuty před poločasem kopali domácí rohový kop, který letěl na zadní tyč, kde se balón odrazil k noze Michala Kuchaře a ten zakončil k pravé tyči - 1:1.

Domácí rozhodli z penalty

V 56. minutě se hostující Zupko opřel do míče z voleje, ale jeho pokus z dvaadvaceti metrů těsně minul pravou tyč domácí konstrukce.

V 63. minutě šel hostující hráč do souboje uvnitř vápna velmi nešťastně a domácí získali pokutový kop. Ten si vzal na starost Jakub Rolinc a proměnil jej razantní střelou k levé tyči 2:1.

Dvacet minut před koncem zahráli Frýdeckomístečtí standardní situaci signálem na Rubého, ale jeho rána z první letěla pouze nad svatyni Hranic.

Ke konci utkání směřoval Frýdek-Místek své síly dopředu a Michal Gergela tak měl plno práce při rychlých protiútocích soupeře, kdy musel předvést minimálně tři dobré zákroky. 

Domácí hostům vyrovnat nedovolili a berou první výhru.



Ohlasy k zápasu



MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: „Série neproher je u konce. Že to přišlo zrovna nyní mě štve, protože nemůžu říct, že by nás soupeř porazil, ale porazili jsme se vyloženě sami. Zápas jsme měli mít pod kontrolou již v první půli. Kdybychom vedli o tři branky, nikdo by se nemohl divit. Bohužel na kdyby se nehraje a my jedeme domů bez bodů. Jednou musí prohrát každý tým, ale my to chceme odčinit už ve středu proti Kvítkovicím."



Sestavy


SK Hranice
Š. Spurný [-] - L. Hapal [-] (63. J. Marek [-] ) , F. Markovič [-] , A. Dittmer [-] (81. D. Heřmánek [-] ) , J. Rolinc [-] (83. M. Kirschbaum [-] ) , D. Koláček [-] (63. N. Tilkeridis [-] ) , J. Cagaš [-] , J. Beňa [-] (83. M. Lasovský [-] ) , D. Bezděk [-] , M. Kuchař [-] , R. Kundrát [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , P. Zupko [-] (76. . Hadj [-] ) , T. Hykel [-] (76. J. Blejchař [-] ) , M. Kovařík [-] , J. Martiník [-] (63. T. Kohut [-] ) , L. Dadak [-] , D. Konečný [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Nevřela [-] (63. M. Kostka [-] )

ŽK: 82. N. Tilkeridis , 93. J. Marek - 51. J. Massaniec , 62. J. Nevřela .
Počet diváků: 491. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - TOMANEC Josef, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Patrik Dressler
Tip experta: remíza

Mezi Hranicemi a Frýdkem Místkem očekávám, že oba týmy se střelecky prosadí a utkání skončí nerozhodně 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích