0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva mezi Hodonínem a Rosicemi neměla vítěze ani střelce


Branky


7

Třetí podzimní kolo MSFL je dohráno a jisté je, že se stoprocentní bodovou bilancí zůstává v čele tabulky osamocena Kroměříž. Doposud bodově stoprocentní Hodonín se ve třetím kole utkal se stejně úspěšnými Rosicemi a po 90. minutách se diváci branky nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Domácí chtěli v rámci utkání třetího kola určitě napravit pohárový zkrat, když v Tasovicích ztratili vedení 3:0 a skončili v prvním kole.

První poločas nabídl divákům minimum šancí, ale všechny na straně hostí z Rosic.

V 8. minutě si Přikrylův střílený centr z pravé strany srazil málem do vlastní sítě Dunda, když domácího Petráše zachránila pravá tyč.

Následné zakončení hostujícího Selingera po rohovém kopu Koláčného postrádalo větší razanci.

V 16. a 19. minutě pálil zpoza velkého vápna Koláčný, poprvé vedle a podruhé nad břevno.

Ve 21. minutě se po rohovém kopu Koláčného dostal k zakončení Dobrovodský, ani jeho hlavička se však mezi tři tyče domácích nevešla.

Ve 23. minutě zkoušel domácího Petráše překonat technickou střelou Fila, jeho pokus skončil metr vedle pravé tyče.

Do šaten se šlo za bezbrankového stavu.

Remízový duel branku neviděl

Ve druhém poločase byli opět aktivnější hosté, když ve 46. minutě se po přihrávce Dobrovodského dostal k zakončení Praks, Petráš ale jeho střelu vyrazil.

Největší šanci ke skórování měli domácí v 70. minutě, kdy Holek hlavičkoval po centru z levé strany těsně vedle levé tyče.

V 73. minutě odcentroval z pravé strany hostující Kulík, Přikrylovu hlavičku Petráš bez větších problémů kryl.

Mnohem nebezpečněji zakončil Přikryl o minutu později, když se k němu odrazil míč po standardní situaci rosických, jeho tečovaná střela ale proletěla těsně nad břevnem.

V 75. minutě pronikl po levé straně do šestnáctky domácích Praks, Petráše však z úhlu nepropálil.

Hodonínský brankář se činil i v 88. minutě, když zlikvidoval nebezpečný přímý kop Přerovského.

Vítězství na svou stranu mohli rosičtí strhnout v poslední minutě základní hrací doby, Fila po přihrávce Nováka obešel Petráše, z úhlu však minul odkrytou branku. 

Oba týmy si tak body podělily.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Pavol Švantner - trenér: „Remíza odpovídá průběhu utkání a bereme ji s pokorou proti tak silnému soupeři, všechno vyhrát nejde. Rosice mají výborný tým, jednoznačně je řadím do užší špičky třetí ligy, a podle toho utkání vypadalo. Chtěli jsme být aktivní, ale naráželi jsme na jejich důraznou a organizovanou defenzivu. Nedařilo se nám vypracovat si stoprocentní šance, nejvíc zahrozil až Martin Holek, když po centru hlavou těsně minul šibenici."

FC Slovan Rosice
Karel Kulík - hráč: „Bod bereme všemi deseti, v Hodoníně se v soutěži lehce vítězit nebude. Na druhou stranu jsme si vytvořili více gólových příležitostí a je škoda, že jsme je nedokázali proměnit. Chybělo nám štěstíčko, obranná práce týmu však byla výborná."



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - A. Dunda [-] (64. P. Kyselka [-] ) , T. Langer [-] , P. Bohun [-] , M. Holek [-] , P. Švantner [-] , M. Kadlec [-] (67. T. Jáger [-] ) , O. Sukup [-] , R. Smékal [-] (78. J. Pazdera [-] ) , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - Š. Přikryl [-] , T. Dobrovodský [-] (72. D. Přerovský [-] ) , T. Selinger [-] , J. Černý [-] , A. Fila [-] , J. Koláčný [-] (72. K. Kulík [-] ) , R. Buchta [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 74. T. Langer , 77. R. Smékal , 87. M. Holek .
Počet diváků: 460. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MAREK Daniel, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Petr Šmída
Tip experta: výhra domácích

To bude velice zajímavé utkání. Hodonín po postupu ukazuje svoji kvalitu a Rosice jsou velmi silný tým. O gól se přikloním k výhře domácích - 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích