Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice jsou dál na vítězné vlně


Branky


10

Druhé podzimní kolo MSFL je za námi a se stoprocentní bodovou bilancí zůstává trojlístek Hodonín, Kroměříž a Rosice. Rosický Slovan navázal v druhém kole na úvodní vydřenou výhru v Ostravě a porazil nováčka Frýdlant nad Ostravicí přesvědčivě a jasně 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup a poločas pro domácí

Rosičtí měli vynikající nástup do zápasu a po celých 90 minut byly jasně lepším týmem.

Ve 3. minutě pronikl po pravé straně do hostující šestnáctky Přikryl, jeho centr vyrazil Prepsl konečky prstů přímo na hlavu Sedláčka a ten otevřel skóre utkání – 1:0.

V 15. minutě zakončil povedenou kombinační akcí domácích Přikryl centrem na Filu, kterého zblízka fantastickým zákrokem vychytal Prepsl.

Hostující golman se činil i ve 20. minutě, kdy zneškodnil technickou střelu Selingera z hranice velkého vápna.

Ve 22. minutě sklepl Novák hlavou centr Buchty na nabíhajícího Sedláčka, jehož střelu k bližší tyči vyrazil Prepsl na roh.

Souboj Prepsla s domácími hráči pokračoval ve 24. minutě, kdy efektivním zákrokem vytěsnil na roh přímý kop Koláčného.

Ve 31. minutě vyvezl od vlastní šestnáctky míč Přikryl, následně přihrál do úniku Koláčnému, toho však opět vychytal Prepsl. 

Akce rosických pokračovala a o několik vteřin později stál tváří v tvář Prepslovi pro změnu Černý, kapitán domácích ale zblízka přestřelil.

V zahazování šancí pokračovali domácí ve 34. minutě, kdy Černý přihrál za obranu Koláčnému, ten sice obešel Prepsla, odkrytou branku však z úhlu minul.

Ve 37. minutě přešel Černý na pravé straně přes dva bránící hráče a jeho následnou přihrávku uklidil na zadní tyči do sítě Sedláček – 2:0.

V poslední minutě prvního poločasu mohli jít domácí do třígólového vedení, Koláčného centr ale poslal Novák hlavou pouze do tyče.

Gólové hody ve druhé půli

Hosté se po přestávce dostali zpět do zápasu díky rohovému kopu, který krátce po změně stran zužitkoval šikovnou tečí na přední tyči Varadi – 2:1.

V 51. minutě zakončil Praksův centr z levé strany hlavou Přikryl, Prepsl i s pomocí břevna vytěsnil míč na roh.

V 53. minutě si Černý akci zopakoval a Selinger přesnou hlavičkou na zadní tyči vrátil rosickým dvougólové vedení – 3:1.

 V 70. minutě zakončil akci Sedláčka s Koláčným technickou střelou Fila, jeho pokus skončil i díky drobné tyči těsně nad břevnem.

Další pěknou akci předvedli rosičtí v 73. minutě, kdy Kolačného přihrávku před prázdnou branku proměnil Fila – 4:1.

V 80. minutě prošel Černý od pravé autové čáry až před Prepsla, zblízka jej však nepropálil.

V poslední minutě přihrál Přikryl z levé strany před branku nabíhajícímu Kulíkovi, který střelou do odkryté branky uzavřel skóre utkání – 5:1.



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek - trenér: Utkání jsme prohráli naprosto zaslouženě. Ta naše nekvalita v rozehrávce, a hlavně ve středové řadě, byla obrovská. Hodnotí se mi to těžko, ale byli jsme po všech stránkách slabší. Ani jsme nedodrželi to, co jsme chtěli. Zalezli jsme, hlavně v prvním poločase, a dali navíc domácím příliš prostoru. Po gólu jim narostla křídla. Zkrátka ta kvalita byla rapidně dnes jinde,” uznal hostující kouč, který dále v hodnocení pokračoval. “Doufám, že si to někteří kluci uvědomí, že nelze v přípravě a už vůbec ne v sezoně, jezdit někde po dovolených. Tohle už ve třetí lize prostě nejde. My jsme ale malý klub, nemůžeme si dovolit profesionální hráče, jen ten přístup některých kluků je špatný. Bylo pak cítit, že do sestavy nemůžeme moc zasahovat.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - Š. Přikryl [-] , E. Sedláček [-] (75. D. Přerovský [-] ) , T. Selinger [-] (75. T. Dobrovodský [-] ) , J. Černý [-] (84. J. Krejčí [-] ) , A. Fila [-] (75. K. Kulík [-] ) , J. Koláčný [-] (84. M. Kršák [-] ) , R. Buchta [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] , T. Zezula [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Juříček [-] (66. M. Hladík [-] ) , B. Velička [-] , Z. Staněk [-] , A. Varadi [-] (66. V. Hajnoš [-] ) , D. Kučera [-] (89. T. Papík [-] ) , R. Šafner [-] , P. Literák [-] , D. Marek [-] , D. Kulhánek [-] (46. M. Indra [-] ) , M. Švrček [-]

ŽK: 77. K. Kulík - 12. A. Varadi , 55. Z. Staněk .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: BĚLÁK Marek - ROSICKÝ Jakub, JULÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Tomáš Selinger
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že potvrdíme roli favorita. Jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích