Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 14:30

11.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice utrpěla debakl


9

Debakl domácích zmírnil v závěru hattrickem Padrtka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Směr utkání udala hned první minuta, kdy se prosadili hosté. Po přihrávce zprava byl sám před prázdnou bránou Doubravský - 0:1. V 15. minutě už to po rohovém kopu bylo po hlavičce neobsazeného Sedla o dvě branky - 0:2. Ve 32. minutě se k centru zleva dostal Doubravský a Havlín neměl problém z malého vápna dostat míč do sítě - 0:3. Do přestávky hosté přidali ještě jednu branku. Na hranici velkého vápna se uvolnil Okleštěk a střelou na zadní tyč nedal domácímu brankářovi šanci - 0:4.

Hosté si vedení pohlídali

V 59. minutě zápasu naserívroval míč levé strany Havlín Oklešťkovi a ten chybu domácí obrany potrestal - 0:5. Po dalších deseti minutách dostal míč po centru zleva do sítě Robin Demeter - 0:6. Pak si vzal hlavní slovo domácí Padrtka, který během chvíle zkompletoval hattrick. Nejprve se trefil přímo z rohového kopu - 1:6. Poté ve skluzu poslal míč do sítě znovu - 2:6. Poté přidali díky Michnovi sedmou branku hosté - 2:7. Hned na to parádním lobem Padrtka přidal svoji třetí branku - 3:7.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): S hosty jsme si to chtěli rozdat, ale jejich kvalita dopředu je obrovská. Druhý poločas může být určitým příslibem do dalších zápasů.

TJ Start Brno
TJ Start Brno (web): V sobotu jsme na další mistroské utkání odjeli do Bystřice nad Pernštejnem. Několik posledních zápasů jsme se vždy s Bystřicí herně trápili, tentokrát bylo vše jinak. Od první minuty bylo jasné, že vyhrajeme, otázkou bylo jen o kolik. Vytvářeli jsme si šanci za šancí a narozdíl od minulých zápasů jsme i většinu proměnili. Jen v závěru jsme polevili v koncentraci a dovolili domácím zkorigovat výsledek. I tak jsme ale po jednoznačném průběhu zvítězili 7:3.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - L. Chloupek [-] , J. Pačovský [-] , D. Šmerda [-] (78. A. Jiránek [-] ) , Š. Buršík [-] (66. R. Matocha [-] ) , M. Malý [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , M. Prášil [-] (81. R. Chudoba [-] ) , M. Svoboda [-] , F. Kuldan [-] (46. T. Vařejka [-] )

TJ Start Brno
J. Vyklický [-] - M. Avdić [-] , M. Sedlo [-] , Š. Žalud [-] - P. Demeter [-] (81. A. Stasiuk [-] ) , M. Pyš [-] , O. Doubravský [-] (63. D. Michna [-] ) , M. Pařízek [-] , R. Demeter [-] - D. Havlín [-] (69. M. Hubr [-] ) , T. Okleštěk [-] (81. J. Jonáš [-] )

ŽK: 90. R. Chudoba - 67. R. Demeter .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - ŠVEHLA Marek, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 09:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 18:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 16:03

Tip: výhra hostů