3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš bere tři body


Branky


23. A. Macek , 32. F. Krula , 53. L. Daněk
8

Domácí využili špatné formy hostů a ovládli krajské derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Po delší odmlce áčko Velké Bíteše opět naplno bodovalo. Proti Havlíčkovu Brodu podalo soustředěný výkon a od prvních minut kráčelo k vítězství. Skóre zápasu se poprvé měnilo ve 23. minutě po nenápadné akci se na pravém křídle dostal k centru Novotný a našel na přední tyči připraveného Macka - 1:0. Nedlouho poté se domácí radovali znovu. Hostující brankář Mazánek v 32. minutě fatálně chyboval v rozehrávce a namazal míč na kopačky Kruly, který neměl s jeho umístěním do zcela prázdné branky žádný problém - 2:0. Dvoubrankové vedení domácí uklidnilo a ti od té doby v klidu kráčeli za tříbodovým ziskem.

Domácí si vedení pohlídali

Navíc hned po změně stran Velká Bíteš své vedení zvýšila na rozdíl třídy. Po souboji na pravém křídle se míč dostal ke Šperkovi a ten centrem vybídl ke skórování Daňka, který se poněkud nečekaně zjevil na hrotu útoku - 3:0. Branka padla v 53. minutě a od té doby se čekalo už jen na závěrečný hvizd rozhodčího Slováčka. Ten přišel minutu po skončení řádné hrací doby a znamenal pro FC VB zisk důležitých tří bodů.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Po sétii zápasů bez vítězství jsme nastoupili proti soupeři, který měl jen o tři body méně, a tak jsme očekávali, že bude hrát houževnatě se snahou využít výsledkovou nepohodu našeho týmu. Naši hráči v průběhu zápasu dokázali udržet nervy na uzdě a praktikovali hru, která jim vyhovuje.Po jedné z kombinací se nam podařilo vstřelit gól a soupeře tím znervóznit.Po hrubé chybě v rozehrávce jsme skóre navýšili a vybudovali náskok, který nam dal klid. I přes sympatický výkon soupeře se klukům podařilo náskok udržet a ještě skóre zvýšit. Vítězství si kluci tvrdě odmakali a tím tento souboj dovedli do vítězného konce.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - T. Mrňa [-] , T. Šperka [-] , P. Loup [-] , A. Macek [-] (87. F. Kříž [-] ) , L. Daněk [-] , F. Krula [-] (84. I. Shlaban [-] ) , R. Novotný [-] , V. Kamenský [-] (79. P. Loup [-] ) , J. Ondrák [-] , F. Vošmera [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Mazánek [-] - J. Peca [-] (46. M. Sikora [-] ) , A. Dejl [-] , J. Pabousek [-] (71. J. Pavlík [-] ) , J. Bajer [-] (14. V. Novák [-] ) , J. Coufal [-] , M. Pavlík [-] , D. Fikar [-] , L. Dočkal [-] , M. Cakl [-] , R. Turek [-]

ŽK: 55. M. Pavlík , 56. A. Dejl .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - POSPÍŠIL Michal, LABAŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: výhra domácích

Bíteš je doma silná a s Brodem si poradí. 2:0 pro Bíteš.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích