2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 10:15

7.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav přehrála Velkou Bíteš


Branky


14. M. Opina , 34. J. Fiala
7

Domácí zvládli utkání s těžkým soupeřem a slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V sobotu dopoledne, na domácím hřišti, přivítali břeclavští fotbalisté Velkou Bíteš. Břeclavi se v posledních měřeních sil příliš nedařilo, a tak sérií nepříznivých výsledků chtěli dnes ukončit. Po čtvrthodině hry otevřel skóre zápasu Opina, který se prosadil po centru ze strany a uklidil míč hlavou do sítě - 1:0! Šance se střídaly na obou stranách, další branka padla ve 34. minutě, rohový kop posadil Opina přímo na hlavu Fialovi, ten nedal hostujícímu brankářovi šanci a Břeclav se ujala vedení 2:0!

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas si domácí vypracovali několik slibných příležitostí, ale gól nepadnul. Hosté žádnou branku také nevstřelili, a tak zápas skončil výsledkem 2:0!

 



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Facebook: V sobotu dopoledne, na domácím hřišti, přerušili břeclavští fotbalisté sérií nepříznivých výsledků z posledních utkání proti Velké Bíteši a porazili ji výsledkem 2:0! Malár a jeho svěřenci tak vyhráli 4. domácí utkání v řadě, se skóre 9:1, a prodloužili svoji domácí neporazitelnost!




Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - T. Trčka [-] (69. M. Tesař [-] ) , J. Fiala [-] , Š. Sáček [-] , P. Musil [-] (78. M. Krmíček [-] ) , M. Mikáč [-] (78. M. Skočovský [-] ) , M. Opina [-] , J. Hloch [-] (87. M. Kriston [-] ) , T. Kovařík [-] , Š. Herman [-] , C. Hynek [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - T. Šperka [-] , P. Loup [-] , P. Loup [-] , A. Macek [-] (74. F. Kříž [-] ) , L. Daněk [-] , F. Krula [-] , R. Novotný [-] , V. Kamenský [-] , J. Ondrák [-] , F. Vošmera [-]

ŽK: 4. J. Fiala , 50. P. Musil , 55. C. Hynek , 62. T. Trčka , 79. J. Hloch - 62. L. Daněk , 76. P. Loup , 90. F. Vošmera .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVÁK Radek - VYCHODIL Michal, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Roman Turek
Tip experta: výhra domácích

Břeclav je doma silná a tak zůstanou tři body doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích