2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár udolal Tasovice


Branky


9

Oslabení domácí zabojovali a díky dvou brankám Šerého slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Bez tří domácích distancovaných hráčů, kteří minulé kolo obdrželi červené karty se hrál od začátku opatrný fotbal. Obrany byly pozorné až do 24. minuty. To Bureš zatáhl míč po pravé straně, jeho centr ve vápně našel Starého, kterého střelu do tyče vrátil do branky pohotově hlavou Šerý - 1:0. Hosté však po standardní situaci ve 40. minutě vyrovnali po hlavičce Vašiny - 1:1. Tak také skončil první poločas.

 

Domácí po přestávce rozhodli

Druhý poločas se opět začal ze zabezpečených obran. Rozhodující akci zápasu přinesla 63. minuta, kdy Pelikán z levé strany dostal míč do vápna k Šerému a ten střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci - 2:1. V 78. minutě mohl definitivně rozhodnout Starý, ale jeho samostatný nájezd skončil slabou střelou doprostřed branky. Ve zbytku zápasu hosté hrozili z nakopávaných míčů do vápna, ale pozorná domácí obrana již vyrovnat nedovolila. Utkání jsme tedy po bojovném výkonu dovedli do vítězného konce a v tabulce se posunuli na třetí místo.

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Tři body jsou zlaté. Řešili jsme velké problémy se sestavou, ale kluci to zvládli parádně. Byli jsme dobře připravení, vzadu jsme to uskákali a znovu to tam padlo Šerému.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - T. Trojánek [-] , J. Nedvěd [-] , M. Bureš [-] (62. D. Srnský [-] ) , M. Pelikán [-] (87. [-] ) , D. Novotný [-] , O. Starý [-] , M. Šerý [-] (90. A. Mach [-] ) , M. Zažímal [-] , T. Vokoun [-] , J. Henzl [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - V. Fajkus [-] (61. M. Garčic [-] ) , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , P. Pacula [-] , L. Hrazdílek [-] (76. J. Furik [-] ) , D. Odehnal [-] , M. Moravec [-] , J. Švejkar [-] (81. M. Jeřábek [-] ) , T. Cihlář [-] , J. Vašina [-]

ŽK: 78. J. Nedvěd - 42. M. Blahoudek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Mach Karel - MALIMÁNEK Marek, PŮČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Peter Šenk
Tip experta: výhra domácích

Žďár bez několika hráčů Tasovice neporazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích