1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše veze bod


Branky


9

Domácí nezvládli úlohu favorita a mají jenom bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Začátek zápasu začal pro domácí studenou sprchou. Ve 4. minutě nachytal domácí obranu v nedbalkách Švarc a poslal hosty střelou z vápna do vedení - 0:1. Domácí se snažili ihned vyrovnat, ale hlavička Novotného v 9. minutě nechala vyniknout dobře chytajícího Dutku. Obrázek hry měl i nadále do konce poločasu stejný scénář. Hosté se jen bránili a domácí se neúspěšně pokoušeli vyzrát na dobře organizovanou obranu hostí.

 

Domácí po přestávce srovnali

Druhý poločas začal opět aktivitou domácích fotbalistů a ve 46. minutě zkoušel pozornost Dutky z vápna střílející Henzl. Ze stejné pozice to zkoušel v 65. minutě Šerý, ale také našel připravenou náruč Dutky. V 69. minutě domácí konečně vyrovnali. Standardka Nedvěda z pravé strany si našla na malém vápně hlavu Starého a domácí se mohli radovat - 1:1. Stejná dvojice rozjela v 76. minutě další akci z levé strany. Nedvěd přostrčil ve vápně míč na Starého, ten ale opět po střele po zemi našel připravené rukavice Dutky. V závěru se v 88. minutě osmělili celý zápas bránící se hosté, ale střelu z dálky vyrazil Jícha na roh.

 



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - T. Trojánek [-] , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] , D. Novotný [-] , O. Starý [-] , M. Šerý [-] , Č. Vitásek [-] , T. Vokoun [-] , J. Henzl [-]

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - L. Kryštůfek [-] , D. Drovalov [-] (87. F. Nechvátal [-] ) , J. Pospíchal [-] , J. Chramosta [-] , V. Švarc [-] (64. M. Kříž [-] ) , J. Cejpek [-] , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , F. Rampír [-] , M. Pokorný [-]

Počet diváků: 170. Rozhodčí: Sivera Jan - KYLAR Roman, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: František Kuldan
Tip experta: výhra domácích

Žďár si zápas pohlídá a vyhraje o tři branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích