1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár udolal Start


Branky


8

Žďárští hned zkraje sezóny ukázali, že se s nimi musí počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Hosté z Brna začali od začátku utkání aktivně a v 5. minutě nebezpečný centr z levé strany hasil po několika odrazech Jícha. V 10. minutě vystihl špatnou malou domů Okleštěk, ale po kličce brankáři domácí hráč svoji chybu napravil a střelu zablokoval na roh. Ve 12. minutě se hosté opět dostali do nebezpečného útoku, ale střelu Havlína vykopla domácí obrana z prázdné branky. Největší šanci na skórování si brňané schovali do 33. minuty, kdy se pískala penalta. Hostující Okleštěk ovšem trefil jen horní tyč branky. Poločas tak skončil bezgólovou remízou.

 

Domácí v závěru rozhodli

Začátek druhé půle opět patřil hostům, ale bez vyložené gólové příležitosti. Poté převzali otěže zápasu domácí. V 75. minutě nejprve po závaru ve vápně byl ještě Šerý v koncovce neúspěšný, aby následné dvě šance domácích byly zblokovány nebo se nevešly mezi tři tyče. V 85. minutě se dostal míč až z levé strany k nabíhajícímu Severovi, ale jeho dělovka jen orazítkovala tyč. Domácí tlak přeci jen vyústil v zasloužené vítězství, když v 88. minutě Šerý přešel na hranici vápna přes dva protihráče a zamířil přesně k tyči - 1:0.

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Soupeř ukázal velkou kvalitu a v prvním poločase nás přehrál. Přežili jsme to a ve druhém poločas jsme byli lepší a nakonec jsme i vstřelili branku.

TJ Start Brno
TJ Start Brno (web): Dnes jsme odehráli první mistrovské utkání ve Žďáře nad Sázavou a bohužel jsme prohráli 1:0. V první půlce jsme si vytvořili několik výborných příležitostí, ale bohužel jsme je neproměnili. Včetně té největší, když jsme nedali penaltu. Ve druhé půlce jsme ze začátku měli další šance, ale opět jsme v koncovce selhali. A tak přišlo otřepané nedáš - dostaneš. Domácí vycítili šanci a těsně před koncem po naší zbytečné ztrátě míče po rychlé akci vstřelili vítězný gól.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (38. A. Homolka [-] ) , J. Henzl [-] , O. Starý [-] , M. Šerý [-] (91. M. Pelikán [-] ) , Č. Vitásek [-] , P. Fiala [-] , T. Trojánek [-]

TJ Start Brno
J. Andres [-] - M. Avdić [-] , M. Sedlo [-] - D. Michna [-] , P. Demeter [-] , L. Kaláb [-] (56. O. Doubravský [-] ) , R. Demeter [-] , M. Hubr [-] , V. Ryšavý [-] - T. Okleštěk [-] , D. Havlín [-]

ŽK: 70. J. Nedvěd - 22. V. Ryšavý , 46. P. Demeter , 55. D. Michna .
Počet diváků: 223. Rozhodčí: RYGL Luboš - TERBER Ondřej, KYLAR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Jan Nedvěd
Tip experta: výhra domácích

Nebál bych se říct šlágr kola, kde bude Start nabitý hvězdami určitě papírový favorit, ale my máme doma svoji kvalitu, což jsme i předvedli teď v MOL cupu, takže jim připravíme hned na začátek studenou sprchu a vyhrajeme.

Tip: výhra hostů