Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2022 10:15

16.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Baníku napravilo debakl z Hodonína


Branky


5

Od minulého roku patří nedělní rána na Bazalech zápasům B-týmu Baníku Ostrava, který je účastníkem MSFL. Baníkovci schytali v minulém kole hodně studenou sprchu, když na půdě Hodonína padli 1:5, v posledním zápase před zimní pauzou je čekalo Znojmo, které před týdnem těsně prohrálo proti Blansku. Úvodní výkop byl naplánován na 10:15

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

V mrazivém počasí vstoupil do utkání aktivněji Baník, který měl míč pod svou kontrolou.

K přesnému zakončení se však v prvním poločase žádný z domácích bojovníků nedostal, bylo to naopak Znojmo, které ve 34. minutě otevřelo skóre zápasu.

Hosté se po levé straně přesunuli k bráně a baníkovští hráči si v malém vápně nepohlídali Matheuse Gonçalvese, který se trefil za záda domácího gólmana – 0:1.

Baníkovci sice pokračovali v aktivní hře, ale k vyrovnání to nevedlo.

 

Domácí obrat v druhé půli

Druhá půle už byla pro domácí fotbalisty šťastnější.

Ostrava nejdříve rozehrála rohový kop na Daniela Smékala, který balón nasměroval do znojemské brány – 1:1.

Z důvodu zranění museli vystřídat Patrik Měkota a Dominik Holaň, kteří se spolu nepříjemně srazili.

Další branka padla v 78. minutě, rozehrávku Znojma domácí zachytili a přihráli na levou stranu, kde byl připravený Charles Stanley Chukwudi, který zakončil ke vzdálenější tyči – 2:1.

Minutu před koncem základní hrací doby se znovu radovali domácí, Timofej Barkov totiž na druhý pokus překonal hostujícího brankáře – 3:1.

Jenže Znojmo se nevzdalo, na centr do vápna si u pravé tyče počíhal Lukáš Lukčo – 3:2.

Ještě několik minut se hrálo a hosté mohli zahrozit, domácí už si však všechno pohlídali a při podzimní derniéře zvítězili 3:2.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: Těžký zápas. Věděli jsme, že tomu tak bude. Znojmo je dlouhodobě týmem, proti kterému se nám nedaří, navíc obrovská motivace našich odchovanců v dresu soupeře. Výborných 35 minut, bohužel nepodpořených gólově a po chybě v rozehrávce soupeř z ničeho vedl. Nám se po změně stran podařilo srovnat a byli jsme spokojeni i s hrou v poli. Situaci nám zkomplikovalo vynucené střídání, kdy museli opustit hřiště Holaň a Měkota s tržnými ranami. Poté nám chvilku trvalo, než si to sedlo a opět jsme se nastartovali. Nakonec rozhodli střídající hráči. Co mě velmi mrzí je zbytečná komplikace v závěru utkání. Jednak jsme z přečíslení měli ještě skóre navýšit, pak jsme podcenili situaci ve vápně a ve třech neubránili nákop na jejich jednoho hráče a v nastaveném čase pak museli ubojovat vítězství po rohu Znojma. Ale možná o to je vítězství cennější a určitě zaslouženě.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Hrubý [-] - D. Smékal [-] (76. T. Barkov [-] ) , Z. Říha [-] , D. Stoklásek [-] , F. Sotorník [-] , J. Fulnek [-] , D. Holaň [-] (63. M. Jaroň [-] ) , J. Drozd [-] (83. M. Temel [-] ) , P. Jaroň [-] (83. D. Krupička [-] ) , P. Měkota [-] (63. S. Charles [-] ) , R. Zálešák [-]

1. SC Znojmo FK
F. Chmiel [-] - J. Čtvrtníček [-] (92. J. Špalek [-] ) , B. Baikoro [-] (22. M. Březina [-] ) , M. Krakovčík [-] , M. Kilibarda [-] (67. L. Lukčo [-] ) , D. Komínek [-] , A. Kartišovs [-] , F. Pálfi [-] (92. J. Synek [-] ) , M. Goncalves [-] (92. J. Mrkva [-] ) , R. Russmann [-] , P. Bartůněk [-]

ŽK: 58. D. Stoklásek - 42. A. Kartišovs .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Tomanec Josef - ŠIMONÍK David, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2022 12:51
Václav Horyna

Expert: Vašek Horyna
Tip experta: výhra domácích

Baník potvrdí roli favorita a Znojmo, které výsledkově tápe, doma porazí.

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2022 07:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2022 12:51

Tip: výhra domácích