2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2022 15:30

16.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná podzimní derniéra pro Vrchovinu


Branky


5
Do poslední chvíle vedení týmu Nového Města na Moravě věřilo, že podzimní derniéra se odehraje ve Vrchovina aréně. Jenže klimatické podmínky to bohužel nedovolily, protože trávník na poslední chvíli zasypal sníh. Zápas se musel tedy přeložit na umělou trávu do Žďáru, navíc za umělého osvětlení. Fanoušků přijela hrstka, v mrazivém počasí při mínusových teplotách koukat na fotbal, to nebyla žádná slast. Ale ten, kdo vydržel až do samotného závěru, tak byl odměněn sladkou odměnou v podobě výstavní bomby domácího Davida Šteffla.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas plný taktiky

V utkání 16. kola MSFL přišli hráči Nového Města na Moravě o výhodu domácího prostředí. První poločas hrstku diváků rozhodně nemohl nadchnout. Byl to spíše takticky svázaný boj ve středu hřiště, nikdo nechtěl udělat zásadní chybu. Za zmínku stál snad pouze jeden závar před brankou Vrchoviny, ta naopak zahrozila až v úplném závěru prvního dějství. Trestný kop zahrál z pravé strany Nečas, našel před brankou hostů volného Dudu, jehož hlavičku ovšem výborným zákrokem vytáhl gólman hostů.

Góly padaly až po přestávce

Koření hry, tedy branky, padaly až po změně stran. Pět minut po pauze rozehrály hosté ze Zlína rohový kop a smolně tečovaná střela na přední tyči překvapila brankáře Šmídu – 0:1. Šťastným střelcem byl Hrdlička. Domácí lavička zareagovala trojím vystřídáním a změnou rozestavení. Celé se to nakonec vyplatilo v 68. minutě. Právě jeden ze střídajících hráčů, Michal Skalník, po pár vteřinách na ploše centrovaný balon hlavou prodloužil mimo dosah hostujícího strážce svatyně a srovnal skóre – 1:1. Vrchovinu vyrovnávací trefa povzbudila, aktivita přešla na kopačky jejích hráčů, bylo jich plné hřiště, ale bez větších gólových příležitostí. Zápas tak směřoval k relativně spravedlivé remíze. I když hosté zahrozili vždy rychlým přechodem a Šmída musel vytasit na bleskové přechody fantastické zákroky a svůj tým v důležitých momentech podržel. Nedáš, dostaneš! Ve druhé minutě nastavení dostal celek ze Žďárska výhodu přímého kopu z dobrých 30 metrů. K míči se postavili oba záložníci Nečas a Šteffl. Ten druhý úchvatnou pravačkou přes zeď přesně do šibenice rozhodl o tom, že derniéra fotbalistů Nového Města s letošním podzimem byla vítězná – 2:1.


Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Petr Follprecht - asistent trenéra: Euforie, nic jiného se k tomu nedá říci. Myslím, že za to, jak jsme podzimem prošli, jsme si vítěznou tečku zasloužili. Splnili jsme tak cíl v podobě zisku dvaceti bodů.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Hekerle [-] (66. M. Skalník [-] ) , J. Novotný [-] , M. Ráliš [-] , J. Batelka [-] - D. Šteffl [-] , P. Sytař [-] (56. P. Vacek [-] ) , F. Nečas [-] , M. Svoboda [-] (66. M. Šmída [-] ) , P. Duda [-] - R. Matulka [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - L. Hrdlička [-] , M. Hartman [-] (64. T. Chrudina [-] ) , A. Číž [-] , A. Fantiš [-] , P. Jiráček [-] , P. Kulíšek [-] , J. Hellebrand [-] (78. T. Uhřík [-] ) , D. Trtek [-] , F. Jura [-] (46. V. Mlýnek [-] ) , F. Němeček [-]

ŽK: 20. P. Duda , 78. R. Matulka - 66. D. Trtek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - DENEV Alex, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2022 12:51
Václav Horyna

Expert: Vašek Horyna
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání věřím domácím. Na jejich hřišti se nikomu nehraje dobře a utkání bude velmi bojovné. Vrchovina potřebuje tři body jako sůl a získá je výhrou o gól.

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2022 07:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2022 12:51

Tip: výhra domácích