1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 10:15

15.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body Blanska ve Znojmě


Branky


6
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

O důležité body se hrálo ve Znojmě a hosté nevstoupili do zápasu vůbec dobře.

Již ve 3. minutě po centru z pravé strany skončil míč na hostující tyči.

Hra se postupně vyrovnala a Blansko přebíralo iniciativu.

V 15. minutě se hostující Holman na rohu pokutového území šikovně zbavil obránce a přiklepl míč Kapurovi. Střelu blanenského forvarda Chmiel zneškodnil.

O 2 minuty později se poprvé měnilo skóre. Feik po vysunutí od Smrčky přiklepl míč Chylovi, jehož nadýchaný centr na malé vápno uklidil hlavou do sítě Karel Jaroš - 0:1.

Ve zbývajících minutách prvního poločasu se hra přelévala mezi oběma vápny, avšak bez zajímavějších situací.

Do kabin šli tedy spokojenější hosté z Blanska.

Hosté berou tři body

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Blanenští byli pod tlakem domácích a čelili sérii rohových kopů.

Po jednom z nich se v 51. minutě dostal k odraženému míči na hranici šestnáctky Komínek a jeho střelu pod břevno zneškodnil Nešetřil.

Šance Znojma pokračovaly. V 56. minutě po standardní situaci Blanska unikal na pravé straně Kilibarda, který ovšem nepřihrál přesně nabíhajícímu spoluhráči a Nešetřil míč sebral. O chvíli později skončila těsně nad břevnem nebezpečná hlavička Březiny.

V 68. minutě byli domácí za svou aktivitu odměněni. Střídající Čtvrtníček vyhrál v pokutovém území hlavičkový souboj, míč se odrazil k rohu malého vápna, kde si jej našel Goncalves, který překonal Nešetřila a vyrovnal na 1:1.

2 minuty nato mohl vrátit vedení na stranu Blanska Kapur, ten však po centru Chyly v jasné pozici hlavou selhal. Ani jeden z týmů se nechtěl smířit s nerozhodným stavem a hrál se oboustranně otevřený fotbal. Na druhé straně Nešetřil vychytal v jasné šanci Kilibardu a zanedlouho poté pohotově zlikvidoval také hlavičku Komínka.

Za neproměněné šance Znojma přišel trest. V 82. minutě vyslal z pravé strany střílený centr před branku Chyla a Filip Holman dopravil míč za záda Chmiela - 1:2.

Do konce utkání už se skóre nezměnilo a hosté berou všechny body.



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Erik Mihola - asistent trenéra: Nebyl to z naší strany asi moc pohledný zápas, nechytili jsme začátky obou poločasů. Dlouho jsme se nemohli dostat do tempa, zbytečně jsme se nechali zatlačit na vlastní půlce, z čehož pak pramenily šance soupeře. Na druhou stranu to ukázalo, jaký má náš tým charakter. V poločase jsme si řekli, že když to nejde fotbalově, tak to odjezdíme a urveme body nasazením a bojovností. I takové zápasy jsou a jsem rád, že jsme to zvládli. Nakonec se ukázalo, jak je důležité míti Filipa.



Sestavy


1. SC Znojmo FK
F. Chmiel [-] - B. Baikoro [-] (83. J. Mrkva [-] ) , M. Krakovčík [-] , L. Lukčo [-] (46. J. Čtvrtníček [-] ) , D. Komínek [-] , A. Kartišovs [-] , F. Pálfi [-] (46. M. Kilibarda [-] ) , M. Goncalves [-] , M. Březina [-] , R. Russmann [-] , P. Bartůněk [-]

FK Blansko
P. Nešetřil [-] - F. Smrčka [-] , G. Dano [-] , T. Černý [-] , M. Kamenský [-] , K. Jaroš [-] (75. J. Tulaydan [-] ) , M. Kapur [-] , F. Holman [-] , T. Feik [-] , T. Chyla [-] (94. R. Rajčinec [-] ) , D. Blažík [-]

ŽK: 73. A. Kartišovs - 59. G. Dano , 94. F. Holman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BĚLÁK Marek - CIESLAR Ondřej, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 09:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:43

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza