Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 13:30

15.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Kroměříž udolala Frýdek-Místek


Branky


6

Předposlední podzimní kola MSFL přineslo zápas první Kroměříže s Frýdkem-Místkem. Domácí pro uhájení prvního místa v tabulce potřebovali nutně vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli překvapivě do vedení

V jarní části minulé sezóny domácí s dnešním soupeřem prohráli a také v sobotu je nečekal lehký zápas. Navíc museli brát tři body k udržení prvního místa.

Hosté šli poměrně brzy do vedení, když se v 10. minutě prosadil Martiník.

Domácí však pořádně zabrali.

Zásluhou středních záložníků Cupáka a Housera vstřelili tři branky a celý tým obrátil skóre na svou stranu.

Cupák se prosadil v 18. a 41. minutě. Jeho spoluhráč Houser skóroval na 2:1 ve 39. minutě.

Poločas tak skončil 3:1 pro Kroměříž.

Domácí berou tři body

Ve druhé půli sice hned po osmi minutách hry snížil Vlachovský na 3:2, ale domácí své vedení uhájili.   Zbytek druhé půle byl ze strany domácích nervózní a šance byli na obou stranách. Hosté však odjíždí s prázdnou.   Kroměříž na svém stadionu zaznamenala již sedmou domácí výhru z osmi vystoupení, když ji zde o dva body obrala jenom rezerva Zlína.   V závěrečném podzimním utkání nastoupí první Kroměříž příští sobotu od 13:30 hodin v Uničově.

 



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: Jsem moc rád, že jsme utkání zvládli za tři body. Klukům musím za výkon poděkovat. Je na nich vidět, že sezona je dlouhá, po náročném podzimu toho mají už dost. Samozřejmě na to se nevymlouváme, protože všechny mančafty to mají stejné, ale s Frýdkem to pro nás bylo hodně složité. Soupeř nehrál vůbec špatně. Chodil do rychlých protiútoků, měl tam i pár nebezpečných situací. Začátek nebyl z naší strany příliš dobrý, nechali jsme soupeře dvakrát nebo třikrát nebezpečně vystřelit a dostali z toho jeden gól. Dvacet minut jsme hráli pomalu, nebylo to vůbec ono. Chyběl nám pohyb, agresivita. Byli jsme pozdě u druhých míčů, kdežto soupeř byl technicky i rychlostně velmi dobrý a dostával se i do nebezpečných situací. V druhé části první půle jsme začali hrát, byli dominantnější na míči, z převahy jsme vytěžili i branky. Po hostujícím snížení jsme bylo po celý zbytek druhé půle utkání nervózní. Sice nějaké zajímavé příležitosti byly na obou stranách, kdy míč několikrát prolétl šestnáctkou, nakonec už nikdo gól nedal.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Lebánek [-] - D. Jambor [-] (64. T. Machálek [-] ) , Š. Chwaszcz [-] (84. E. Mlčoch [-] ) , Š. Vyhlíd [-] , T. Jeleček [-] , P. Červenka [-] (64. D. Plecitý [-] ) , T. Matoušek [-] , A. Houser [-] (93. M. Machálek [-] ) , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , P. Zupko [-] , T. Hykel [-] , J. Martiník [-] (79. M. Kovařík [-] ) , M. Vlachovský [-] , L. Dadak [-] , D. Konečný [-] (72. M. Burgo [-] ) , M. Kostka [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-]

Počet diváků: 213. Rozhodčí: Tomanec Josef - SVOBODA Tomáš, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 09:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:43

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích