3:3
(1:3)
32. P. Partl
42. P. Šmída (vl.)
45. A. Plichta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Vrchovinou a Velkým Meziříčím bavilo!


Branky


39. M. Ráliš , 53. R. Matulka , 78. M. Ráliš - 32. P. Partl , 42. P. Šmída (vl.) , 45. A. Plichta
8
Okresní derby v rámci MSFL muselo bavit. Diváci viděli šest banánů, neproměněnou penaltu, červenou kartu a spoustu interesantních šancí před oběma brankami. Navíc v tomto pokročilém období padajícího listí, na velmi těžkém, podmáčeném trávníku. Pro oba týmy to byl velice důležitý mač, jelikož postavení v tabulce má ryze záchranářský charakter.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný chyb

V rámci 14. kola MSFL se hrál velmi otevřený fotbal bez zajišťovacích taktik, byla to pasta pro oči fotbalového diváka. Už v 1. minutě měli možnost hosté zahrávat standardku z 20 metrů Šutou, ten přes zeď netrefil. Blíže byl ke vstřelení branky Matulka na druhé straně, který si krásně navedl míč na hranici velkého vápně a jeho rána orazítkovala břevno Lacmanovy svatyně. Po půlhodině přišla obrovská hrubka stopera Batelky, a tak se první v derby radovali hosté, Partl sólo proměnil - 0:1. O chvíli později ve 36. minutě mohlo být vyrovnáno. K pokutovému kopu, který sudí nařídil za faul gólmana Lancmana na Matulku, se postavil Šteffl, ale gólman Meziříčí jeho střelu skvěle zlikvidoval. A navíc domácí neproměnili velké Matulkovy příležitosti, které vyplynuly ze zahrávaných standardek. Po penaltě přišel roh a po něm rychlý brejk hostí, ale Šmída svůj tým podržel. Konec poločasu byl fotbalově hodně výživný. Nejprve vyrovnal hlavou po standardce Sytaře, stoper Ráliš - 1:1. Ve 43. minutě po přízemním centru hostů a nedohodě Nečas - Šmída, si domácí gólman balon srazil do sítě - 1:2. A ještě třetí branku do poločasu stihl Plichta, po přesném centru zprava - 1:3.

Domácí urvali bod

Rychlý vstup do druhého poločasu vyšel domácím. Záchytné laso do zápasu hodil Matulka, když zužitkoval centr z levé strany hřiště - 2:3. Po hodině hry po druhé žluté kartě se šel dříve sprchovat Partl, viděl kartónek barvy červené. Tlak Nového Města se stupňoval. Domácí měli silnou pěti minutovku, kde hýřil aktivitou Nečas, který pálil na branku, ale také připravoval spoustu centrů. Vyrovnání se domácí dočkali dvanáct minut před koncem. Ráliš z pravé strany pokutového území zřejmě centroval, ale jeho padáček byl tak dokonalý, že míč zaplachtil na zadní tyč za záda bezmocného Lancmana - 3:3. V derby se nakonec body dělily.


Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Lukáš Michal - trenér: „Chtěl jsem vyhrát, ale po tom průběhu mi nezbývá než jeden bod brát. Přece jenom jsme dotahovali dvougólovou ztrátu."

FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček: „Před zápasem bych bod bral, teď jsem s ním nespokojený. Opět nás postihlo to, co mužstvo trápí prakticky celý podzim."



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Hekerle [-] , J. Novotný [-] , M. Ráliš [-] , J. Batelka [-] - D. Šteffl [-] (85. R. Hlaváč [-] ) , P. Sytař [-] (71. M. Šmída [-] ) , F. Nečas [-] , M. Svoboda [-] , P. Duda [-] - R. Matulka [-]

FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - P. Dolejš [-] , J. Vašíček [-] , P. Mucha [-] , M. Puža [-] , M. Sysel [-] , M. Malata [-] (91. A. Havlík [-] ) , A. Plichta [-] , P. Partl [-] , R. Šuta [-] (71. L. Štourač [-] ) , D. Karmazín [-]

ŽK: 80. F. Nečas - 19. P. Partl , 36. M. Lancman , 91. L. Štourač . ČK: 63. P. Partl .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - MAYER Jan, MALIMÁNEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: František Chmiel
Tip experta: remíza

Tady bych tipoval remízu. Hrají víceméně podobný fotbal.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích