0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina letos poprvé doma padla


Branky


10

V rámci 12. kola MSFL se v Novém Městě na Moravě odehrál zajímávý duel, kdy dosud doma neporažená Vrchovina přivítala třetí Rosice. Favorit zápasu byl dle tabulky jasný, ale čekalo se, jak se Rosice vyrovnají s prostředím, hřištěm a důraznou hrou domácích. Utkání však nakonec celkem s přehledem zvládly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bylo hotovo

V rámci 12. kola MSFL přijely do Nové Města na Moravě Rosice.

Zápas se domácím moc nepovedl a hlavně v prvním poločase vyráběli neuvěřitelné chyby, které byly příčinou první domácí porážky v sezoně.

 

První dvacetiminutovka konečnému výsledku vůbec nenasvědčovala. Hned na začátku utkání si navedl míč na velkém vápně domácí Matulka a gólmana hostí pěkně protáhl. Poté zahrozili hosté Přerovským z přímého kopu, ale Šmída v brance byl na místě. Po čtvrt hodině dostali šanci domácí také z přímého kopu, ale Nečas dva metry za velkým vápnem jen vyprášil Zádrapovi rukavice. Na druhé straně přišel poté zkrat v domácích řadách, na jejichž konci byl faul brankáře Šmídy na vypíchnutou malou domů. Byla z toho penalta, kterou Přerovský bezpečně proměnil - 0:1. Navíc po pár minutách přišel průnik z pravé strany s přesným centrem a hlavou stejný hráč rozvlnil síť podruhé - 0:2. Domácí velmi znervózněli a začali kupit jednu chybu za druhou. Navíc v poslední minutě první půle opět Přerovský dokompletoval hattrick svým třetím gólem po kombinaci - 0:3.

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhé půli sice hosté vstřelili ještě jednu branku, ale ta nebyla pro ofsajd uznána.

Utkání se spíše dohrávalo, hosté kontrolovali hru a domácí se nezmohli prakticky na nic.

Za zmínku snad stojí, že výběr trenéra Michala viděl za zápas úctyhodných 9 žlutých karet, ale to není to, čím by se mohl domácí soubor zrovna chlubit. 



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Rosice
Karel Kulík - hráč: Věděli jsme, že nás na Vrchovině nečeká nic lehkého, a že to bude hlavně boj. Podařilo se nám brzy skórovat po chybě soupeře a následné penaltě, myslím, že tenhle gól nás uklidnil a byl to úsek zápasu, kdy jsme hráli přesně podle plánu. Postupně jsme přidali další dva hezké góly a do poločasu bylo rozhodnuto. V druhé půli domácí přitvrdili a z toho pramenil zvýšený počet žlutých, chtěl bych pochválit rozhodčího, který se snažil v první řadě ochránit zdraví hráčů, nebylo to na daném terénu nejlehčí a souboje byly opravdu tvrdé, jsem rád že jsme to zvládli za 3 body a ve zdraví.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , M. Ráliš [-] (46. K. Vašek [-] ) , J. Batelka [-] , J. Novotný [-] - P. Duda [-] , P. Vacek [-] , M. Svoboda [-] (81. A. Boušek [-] ) , F. Nečas [-] - M. Šmída [-] (60. P. Sytař [-] ) , R. Matulka [-] (71. R. Hlaváč [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - E. Sedláček [-] (85. J. Krejčí [-] ) , T. Dobrovodský [-] (79. D. Kotásek [-] ) , J. Černý [-] , D. Přerovský [-] (79. A. Fila [-] ) , J. Koláčný [-] (85. M. Kršák [-] ) , R. Buchta [-] , P. Novák [-] (87. P. Drbal [-] ) , T. Praks [-] , K. Kulík [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 8. J. Batelka , 14. P. Duda , 18. P. Šmída , 47. P. Vacek , 49. D. Bača , 53. R. Matulka , 67. F. Nečas , 78. K. Vašek - 15. T. Praks , 37. D. Přerovský .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: Mayer Jan - ROSICKÝ Jakub, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 14:12
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 20:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 16:34
Václav Horyna

Expert: Dominik Mládek
Tip experta: výhra hostů

I přes to, že Rosice teď párkrát klopýtly, tak patří ke špičce soutěže a v Novém Městě zvítězí. Tipuji dvojku.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 17:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 19:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 14:58

Tip: výhra hostů