Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín vyzrál na první Kroměříž


Branky


10

Jasným tahákem a šlágrem 12. kola MSFL byl zápas druhého Hlučína, který v minulém týdnu vyřadil v MOL Cupu ligového lídra z Plzně, s první Kroměříží. Zápas to byl parádní, když domácí vybojovali tři body v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:1 do poločasu

Domácí celek měl za sebou středeční pohárovou euforii v podobě vyřazení mistrovské Plzně.

V třetiligovém zápase MSFL na sebe v sobotu narazily týmy ze špičky soutěže, konkrétně druhý s prvním.

Téměř po čtvrthodince hry musel střídat hostující brankář Dostál po nepříjemném zranění.

Další rána přišla pro hosty v podobě obdržené úvodní branky. Na centr z přímého volného kopu z pravé strany si ve 38. minutě naběhl domácí kapitán Plesník a přesnou hlavičkou k tyči otevřel skóre zápasu - 1:0.

Hosté vyrovnali o tři minuty později střelou Plecitého zpoza vápna - 1:1.

Ještě do poločasu mohli hosté skóre otočit, ale šanci Cupáka zlikvidoval domácí brankář Lapeš.

Gólové hody ve druhé půli

Druhý poločas gólově opět načal domácí Plesník, který po signálu z rozehraného přímého kopu a následném centru opět přetlačil hostující obranu a hlavou v pádu poslal míč za Lebánka - 2:1 v 51. minutě.

Na rozdíl už dvou branek zvýšil Moučka, který se na nějakých osmnácti metrech uvolnil rychlou kličkou a prudkou přízemní střelou překonal Lebánka - 3:1 v 63. minutě.

Hosté poté zabrali a přineslo jim to ovoce v podobě dvou branek.

V 69. minutě zahrával rohový kop Jeleček, který našel Červenku, jehož prudkou ránu z voleje šťastně, ale také velmi pohotově poslal do domácí brány Matouše - 2:3.

A v 87. minutě bylo vyrovnáno. Po prudkém centru Jelečka z rohového kopu a prodloužení hlavou se dostal míč do malého vápna, kde se v obrovském závaru nejlépe zorientoval Chwaszcz a poslal skákající balón do sítě - 3:3.

V nastaveném čase získali domácí rohový kop. Prodloužený míč domácím Plesníkem se dostal na hranici malého vápna, kde jej v pádu poslal hlavou do sítě Ptáček a rozhodl tak o domácí výhře 4:3.

Kroměříž tak vede tabulku MSFL už jen o 3 body právě před Hlučínem.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: Bohužel jsme neuhlídali standardky soupeře, který nám z nich dal tři branky. Nebyli jsme také produktivní ani dostatečně agresivní v zakončení či defenzivní práci, proto jsme zápas nedovedli do bodového zisku a prohráli. Zápas byl dlouho vyrovnaný, domácím ale postupem času začal docházet trošku dech, ubývat síly, což je ale logické, protože i když utkání s prvoligovým týmem vyhrajete a jste v euforii, zápas vám stejně vezme spousty sil, což se i v tomto případě potvrdilo, bohužel jsme toho na konci nevyužili, což mě mrzí nejvíc. Zranění brankáře Dostála byla pro nás nepříjemná komplikace, ale hlavní je, aby byl Dosty brzy v pořádku a nic vážného se mu nestalo, protože to byla obrovská rána. Jinak soupeř byl na začátku živější, měl tam víc věcí, nebezpečných momentů, zato my jsme byli pomalí a nepřesní. Potom za stavu 2:1 jsme šli tři na jednoho obránce, ale vyřešili jsme to špatně. Místo toho abychom vyrovnali, tak jsme za dvě minuty dostali třetí gól. Stejně tak je smutné, že jsme měli v závěru za stavu 3:3 Jamborem vyloženou šanci, když šel sám na brankáře, ale vyřešil to špatně. Místo střely volil přihrávku pod sebe a soupeř z následného protiútoku vybojoval roh a z něho dal čtvrtý gól.



Sestavy


FC Hlučín
J. Lapeš [-] - D. Tomšů [-] , T. Buchvaldek [-] (83. J. Holzer [-] ) , A. Zajíček [-] (67. J. Ptáček [-] ) , D. Hasala [-] , D. Mládek [-] (78. M. Šindler [-] ) , D. Smékal [-] , R. Plesník [-] , O. Putyera [-] , M. Praus [-] , O. Moučka [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] (13. J. Lebánek [-] ) - D. Plecitý [-] (59. P. Červenka [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , Š. Vyhlíd [-] (74. D. Jambor [-] ) , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , A. Houser [-] (74. M. Surynek [-] ) , E. Mlčoch [-] (59. M. Sedlák [-] ) , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

ŽK: 15. R. Plesník , 16. D. Tomšů , 25. O. Putyera , 93. M. Praus - 37. T. Matoušek .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: PROSKE Zbyněk - BEBENEK Petr, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 14:12
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 20:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 16:34
Václav Horyna

Expert: Dominik Mládek
Tip experta: výhra domácích

Bude to zápas o šest bodů, kdy v případě výhry dotáhneme Kroměříž na tři body. Na utkání se těšíme, aktuálně se nám daří a po vyřazení Plzně věřím, že dokážeme porazit i Kroměříž.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 17:39

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 15:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 14:58

Tip: výhra domácích