2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 14:30

10.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivé gólové hody v Uherském Brodě


Branky


7. R. Josefík , 52. R. Josefík - 12. K. Jaroš , 47. T. Feik , 67. D. Thon , 91. M. Kapur
8

V zápasech Uherského Brodu povětšinou moc branek nepadá a domácí navíc spoléhají na pevnou defenzívu. To však neplatilo v rámci 10. kola MSFL, kde v Uherském Brodě padlo šest branek a Blansko si odvezlo tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

V 7. minutě se poprvé měnilo skóre. Domácí Josefík našel na pravém křídle Švrčka, následně si naběhl do vápna na jeho centr a hlavou poslal svůj tým do vedení - 1:0.

Radost domácích netrvala ale dlouho. Hostující Smrčka našel na rohu vápna volného Jaroše, jehož obstřel se od levé tyče odrazil za záda Somberga - ve 12. minutě 1:1.

Od té doby se domácí i hosté střídali v šancích, ale až téměř do konce poločasu se skóre neměnilo.

V nastaveném čase prvního poločasu měli blanenští k dispozici rohový kop. K exekuci se postavil Holman, který přesně našel nabíhajícího Feika, jenž hlavou rozvlnil síť - 1:2.

Po vstřelené brance hostí šly oba týmy do kabin.

Další tři góly ve druhé půli

Domácí zkraje druhé půle vyrovnali, když Švrček našel na pravém křídle Jana Michalce, jehož střílený centr Kalina neudržel a dobíhající Josefík pohodlně vyrovnal - 2:2.

V 67. minutě si hosté vzali vedení zpět. Dlouhý nákop Černého si přebral Kapur, míč předložil Thonovi, který střelou k bližší tyči trefil vedení hostí 2:3.

Hosté byli aktivnější a po zásluze v nastavení přidali čtvrtý gól. V 91. minutě našel Thon v pokutovém území osamoceného Kapura, který bombou pod břevno pečetil vítězství Blanska 2:4.

Blanenští tedy zvítězili v Uherském Brodě 4:2 a jako první tým v sezóně odjeli z Orelského stadionu se třemi body.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Lukáš Pazdera - trenér: „Věděli jsme, že to bude těžký a vyrovnaný zápas, který rozhodnou maličkosti, ale rozhodně jsme nečekali, že padne šest gólů. Dostat doma čtyři branky je velký luxus, který si nemohou dovolit ani daleko lepší mančafty než jsme my. Bohužel v obraně jsme si počínali špatně, jenom jsme stínovali. Hosty jsme nedostupovali, byli jsme dost ležérní. Vzadu jsem necítil takovou jistotu jako v minulých zápasech. Kluci dobře vědí, že se takto nemůžeme prezentovat."




Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Somberg [-] - J. Švrček [-] , D. Sedláček [-] (64. P. Šmatelka [-] ) , M. Lorenc [-] , M. Flasar [-] - M. Leskovjan [-] , V. Gettler [-] (64. O. Strachoň [-] ) , D. Venený [-] (81. A. Kadlček [-] ) , L. Nevařil [-] (81. T. Masař [-] ) , M. Michalec [-] (51. J. Michalec [-] ) - R. Josefík [-]

FK Blansko
M. Kalina [-] - D. Thon [-] (92. K. Crhan [-] ) , F. Smrčka [-] (78. J. Tulaydan [-] ) , G. Dano [-] , T. Černý [-] , K. Jaroš [-] (59. R. Rajčinec [-] ) , M. Kapur [-] , F. Holman [-] (92. M. Kamenský [-] ) , T. Feik [-] , T. Chyla [-] , D. Blažík [-]

ŽK: 41. J. Švrček , 72. J. Michalec - 44. K. Jaroš , 73. G. Dano .
Počet diváků: 204. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - ROSICKÝ Jakub, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích