1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2022 15:30

10.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž rozhodla až v závěrečné čtvrthodině


Branky


8

10. kolo MSFL nabídlo zajímavý duel mezi Kvítkovicemi, které chtějí po loňské záchranářské sezóně hrát nejlépe o přední příčky a první Kroměříží. V minulém kole domácí vyhráli na hřišti druhých Rosic a chtěli o body obrat i vedoucí tým tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Do utkání vstoupili domácí aktivně, hostům se minimálně vyrovnali a bylo na nich znát, že chtějí ze zápasu odejít s bodovým ziskem.

V první půli se však brankově prosadili pouze hosté, konkrétně Matoušek, který po přihrávce Cupáka poslal hosty do vedení - ve 29. minutě 0:1.

Domácí i přes šance a závary vyšli v první půli naprázdno.

Do kabin se tak odcházelo za vedení hostí.

Domácí nedali svou kůži lacino

Po pauze byli domácí stále aktivní a byli odměněni góĺem, když v 50. minutě vyrovnal důraznou hlavičkou po rohovém kopu Rapavý.

Vyrovnání domácí nakoplo a Hanákům zle zatápěli.

Hostující obrana v čele s brankářem Dostálem odolala a v poslední čtvrthodině vrátil Kroměříži vedení Cupák - v 76. minutě 1:2.

Vedoucí brance ještě předcházela podobná šance stejného hráče, který střílel do tyče. A taky šance domácích, přičemž tu největší klíčovým zákrokem zápasu zlikvidoval brankář Dostál.

Vedení si už hosté vzít nenechali a naopak přidali další dvě branky kanonýrem Chwaszczem, který skóroval v 87. a v 90. minutě proměnil pokutový kop.

Hosté si tedy odváží tři body za výhru 4:1.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: ”Pro mě je to opravdu hrozně důležitá výhra, kterou kluci museli vydřít. Za to jim patří velký dík. Bylo to opravdu velmi náročné utkání. Soupeř s námi hrál naprosto vyrovnaný fotbal. Hru oběma týmům komplikoval terén. Balon na něm hodně skákal, těžko se krotil. I proto byla naše hra pomalá. Pár akcí se sice podařilo, ale celkově to nebylo ono. I tak jsme ale první poločas zvládli velice dobře. Vstup do druhé půle byl od nás zase velmi špatný. Už se nám to stalo s Velkým Meziříčím. Opět jsme byli ospalí, pomalí a u všeho pozdě. Nechali jsme soupeř kopat spoustu standardek, které mají Kvítkovice velmi dobré. Jejich nápor vyústil v zasloužené vyrovnání.”



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - D. Rapavý [-] , M. Guzik [-] , V. Waclawik [-] , P. Gerža [-] , O. Pernatskyi [-] , D. Dziuba [-] , J. Kiška [-] (76. P. Chovan [-] ) , L. Vychodil [-] , R. Bala [-] (89. P. Cupal [-] ) , J. Kuběna [-] (78. P. Jakubowicz [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - D. Jambor [-] (56. D. Plecitý [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , Š. Vyhlíd [-] (56. M. Machálek [-] ) , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , M. Sedlák [-] (81. M. Surynek [-] ) , A. Houser [-] (72. P. Červenka [-] ) , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

ŽK: 21. D. Dziuba , 72. J. Kuběna , 91. D. Rapavý - 24. O. Tiahlo , 49. Š. Vyhlíd .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: PROSKE Zbyněk - DUDEK Matěj, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza