2:1
(2:1)
17. A. Krč (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové koště dobře mete = Blansko má konečně tři body


Branky


1. M. Kapur , 5. M. Kapur - 17. A. Krč (p.)
8

Devátým kolem pokračovala o víkendu soutěž MSFL. Mimo jiné se čekalo, zda první Kroměříž prodlouží i nadále svoji neporazitelnost a jak zabere v Blansku léčba novým trenérem. V Blansku se potvrdilo, že nové dobře mete, když v domácím zápase zdolalo Uničov 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 5 minut se stalo vše podstatné

Kdo přišel na zápas Blaska s Unčovem se zpožděním více než pěti minut, tak mohl litoval, že přišel o všechny branky, které tento duel nabídl.

Domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně, když hned v 1. minutě Kapur poslal svůj tým hlavičkou o tyč do vedení.

O 3 minuty později upadl po souboji s Chylou v pokutovém území hostující Javůrek a rozhodčí Denev ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil Aleš Krč, který se štěstím procedil míč pod padajícím Kalinou - 1:1.

Blansko inkasovaná branka nezlomila a za další minutu se opět měnilo skóre. Holman našel Kapura, který střelou mezi nohy propálil Uvízla a vrátil vedení na stranu domácích - 2:1.

Od té doby do konce poločasu šance střídala šanci na obou stranách.

Těsně před odchodem do kabin nedokázali domácí trefit odkrytou branku hostí a stále platil jen jednobrankový rozdíl ve skóre.

Domácí si výhru pohlídali

Hosté provedli o poločase dvojité střídání a vstoupili do druhého dějství aktivně.

Nejprve hlavičkoval po rohovém kopu vedle pravé tyče Krč. Zanedlouho poté napřáhl za vápnem Javůrek a jeho tečovaná střela skončila těsně mimo.

V 56. minutě se stejný hráč dostal v pokutovém území k odraženému míči, jeho střelu z nebezpečné pozice vyrazil domácí Kalina do bezpečí.

O 2 minuty později našel Holman z přímého kopu nabíhajícího Smrčky, dobře mířenou hlavičku blanenského kapitána zblokoval jeden z obránců. 

Uničov se čím dál více tlačil na polovinu Blanska a domácí hráči hrozili z protiútoků do otevřené obrany hostů, často jim však scházelo lepší řešení ve finální fázi.

Blanenští však poctivě bránili a po zbytek utkání už nepouštěli hosty z Uničova do větších příležitostí.

V poslední minutě zápasu obdržel po faulu druhou žlutou kartu útočník Krč a předčasně musel opustit hrací plochu.

Blanenští fotbalisté si tak pod novým trenérem připsali velmi důležité tři body a ukončili dlouhou sérii šesti zápasů bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Jiří Vorlický - trenér: Byl to zápas dvou poločasů, kdy byl první náš a druhý soupeře. Pozitiva vidím v tom, že jsme první poločas drželi míč a dostávali jsme se do šancí. Věřím, že se hráči chytnou a vybudují si potřebné sebevědomí.




Sestavy


FK Blansko
M. Kalina [-] - F. Smrčka [-] , G. Dano [-] , T. Černý [-] , J. Tulaydan [-] (66. T. Alassane [-] ) , K. Jaroš [-] (60. D. Thon [-] ) , M. Kapur [-] , F. Holman [-] , T. Feik [-] , T. Chyla [-] (76. K. Crhan [-] ) , D. Blažík [-] (76. M. Kamenský [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - J. Coufal [-] , V. Koutný [-] , J. Javůrek [-] (81. M. Vybíral [-] ) , J. Saňák [-] (46. J. Svoboda [-] ) , M. Sečkář [-] , D. Bača [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] , M. Hausknecht [-] (46. J. Ambrozek [-] ) , A. Krč [-]

ŽK: 4. T. Chyla , 88. M. Kalina - V. Koutný , 52. D. Bača , 63. J. Ambrozek , 68. A. Krč . ČK: 90. A. Krč .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Denev Alex - NÁPRAVNÍK Jan, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Matyáš Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Blansko změnilo trenéra. Hráči budou mít dostatečnou motivaci se ukázat a tento duel určitě zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů