1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:00

8.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdku-Místku stačil na tři body jeden gól


Branky


7

Soutěž MSFL má za sebou již osmé kolo. Poprvé bodově zaváhala první Kroměříž, které remizovala na hřišti béčka Slovácka. Blansku naopak body chybí, nachází se na předposledním místě tabulky, když na hřišti Frýdku-Místku prohrálo 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Hosté přijeli s hodně nelichotivou sérií pěti porážek v řadě. Domácí však také nezažívají nějak oslnivé období a z utkání chtěli tři body.

Frýdek-Místek se od úvodních minut dostal do mírného tlaku a ve 28. minutě padla i jediná branka zápasu. Michal Velner nejprve přečetl špatnou přihrávku soupeře a zpoza vápna vystřelil fantastickou ránu levačkou do šibenice - 1:0.

Před poločasem zkoušel překvapit brankáře domácí Rubý, ale jeho pokus skončil vedle. 

Více se toho v první půli ovšem nestalo, neboť se válčilo především ve středu hrací plochy. 

Skóre zůstalo beze změny

V 56. minutě se domácí mohli dostat do dvoubrankového vedení, neboť se obrana Blanska dopustila další chyby a Jan Martiník se dostal za posledního hráče Tomáše Černého, ovšem místo přihrávky na volného Mariána Kovaříka zkusil zakončit sám a gólman Petr Nešetřil jej vychytal.

V závěu utkání se Frýdeckomístečtí dostali do přečíslení, ale střela Marka Kostky skončila na zákroku brankáře. 

Hosté se snažili ke konci zápasu hrát vabank, ale poslední velkou šanci utkání měl domácí Patrik Rubý. Jeho rána ze střední vzdálenosti po signálu z rohového kopu otřásla břevnem a udělal tak tečku za utkáním.



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: „Tři body jsme nutně potřebovali. Nemůžu říct, že náš výkon byl dnes výborný, protože diváci i hráči vědí, že tomu tak nebylo. Jsem ovšem rád, že jsme hráli vzadu s nulou. Pokud tedy shrnu dnešní zápas, cíl byl splněn."




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , T. Hykel [-] (53. M. Kostka [-] ) , M. Kovařík [-] , J. Martiník [-] (69. M. Vlachovský [-] ) , D. Konečný [-] (88. T. Kirschner [-] ) , M. Burgo [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-] , J. Nevřela [-]

FK Blansko
P. Nešetřil [-] - F. Smrčka [-] , R. Rajčinec [-] , G. Dano [-] (77. M. Kapur [-] ) , T. Černý [-] , M. Kamenský [-] (85. M. Psota [-] ) , F. Holman [-] , M. Zúbek [-] , T. Feik [-] , T. Chyla [-] , K. Crhan [-] (46. J. Tulaydan [-] )

ŽK: 17. J. Martiník , 63. J. Nevřela , 75. M. Velner , 90. M. Kostka - 60. T. Feik .
Počet diváků: 261. Rozhodčí: Poláček David - ŠIMONÍK David, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích