Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 10:15

5.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo se konečně trefilo, ale Kroměříž vládla


Branky


9

Pátým kolem, ale již šestými zápasy v nové sezóně, pokračovala o víkendu soutěž MSFL. Po šesti odehraných kolech zůstává stále bez ztráty bodu v čele Kroměříž, kterou pronásledují Rosice a stále neporažené béčko Slovácka. Znojmo se konečně dočkala první branky v sezóně, ale ta na body nestačila.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První trefa Znojma v sezóně

Znojmo se pod tíhou zatím nevstřelené branky snažilo, navíc se chtělo proti favoritovi zápasu vytáhnout.

Jejich snahu narušil ve 22. minutě hostující kanonýr Votava, který hlavou po centru překonal Chmiela - 0:1.

Po malé chvíli se však domácí dočkali utnutí nepříjemné série a vyrovnali zásluhou Čtvrtníčka, který se prosadil také hlavou po centru z pravé strany - ve 23. minutě 1:1.

Zajímavou pasáž zápasu okořenil Votava, který za minutu na to vystřelil a donutil Chmiela k dobrému zákroku.

Podobně si domácí brankář poradil se střelou Jambora. 

Ke konci poločasu si hosté vytvořili sérii rohových kopů, kterých zahrávali v první půli celkem šest oproti žádnému na straně domácích, ale žádný z centrovaných míčů si zakončení v podobě cesty mezi tři tyče branky Znojma nenašel.

Tři góly ve druhé půli

V poločase vyměnil hostujícího Jambora v záloze Tomáš Machálek, který v 56. minutě hlavou šikovně usměrnil míč tak, že skončil u tyče v síti znojemské brány - 1:2.

Domácí se vzápětí snažili opět o rychlé vyrovnání, ale Lebánek si nadvakrát poradil se střelou Bakaramoka.

Hosté získávali větší převahu a vytvořili si další šance v podobě akce Cupáka a zejména nebezpečné hlavičky Votavy, kterou bravurně zneškodnil Chmiel.

I přes převahu svých hráčů se musel mít na pozoru hostující brankář Lebánek, který musel v 81. minutě vytáhnout důležitý zákrok proti hlavičce střídajícího Březiny.

Krátce nato se ale domácí dopustili faulu v pokutovém území a nařízenou penaltu proměnil střídající Chwaszcz - 1:3.

 A v 87. minutě po brankách hladový Chwaszcz skóroval znovu, když nekompromisně zavěsil po brejku Hanáků - 1:4.

Hosté si tak odváží tři body a pokračují ve vítězné šňůře.

 



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: „Je to pěkné. Jsem rád, že se nám daří a vyhráváme, ale vím, že to tak nebude donekonečna. Každopádně se budeme snažit a makat dál, abychom neporazitelnost udrželi co nejdéle. Pro nás to byl zase velmi těžký zápas. Znojmo má v sestavě šikovné a rychlostně dobře vybavené hráče, hlavně v ofenzivě bylo nebezpečné. Výsledek nenapovídá nic o dění na hřišti, utkání tak jednoznačné opravdu nebylo. První poločas byl vzácně vyrovnaný. Oba týmy daly góly, vypracovaly si i další šance ke skórování. Za stavu 1:1 se to honilo nahoru a dolů. My jsme měli ve středu hřiště hodně ztrát, hlavně v přechodové fázi tam od nás byly technické nedostatky, kdy jsme třeba špatně nahráli soupeři, který toho využíval a chodil do nebezpečných protiútoků a přečíslení. Čekalo se, kdo to zvládne a ještě v první půli, půjde do vedení. Do druhé půle jsme vstoupili velice dobře. Drželi jsme víc balon a začali být nebezpeční. Soupeř mi krátce po změně stran přišel trošku zadýchaný, jakoby mu docházela šťáva. My jsme toho využil a dali na 2:1. Soupeř pak chytil druhý dech a deset minut nám nepříjemně zatápěl. Měl tam tři nebo čtyři nepříjemné situace, při kterých mohl vyrovnat. Naštěstí jsme všechno přečkali.“



Sestavy


1. SC Znojmo FK
F. Chmiel [-] - B. Baikoro [-] (88. J. Synek [-] ) , J. Čtvrtníček [-] , L. Lukčo [-] (68. M. Berete [-] ) , T. Prokeš [-] (76. M. Březina [-] ) , D. Komínek [-] , A. Kartišovs [-] , F. Pálfi [-] , M. Goncalves [-] , R. Russmann [-] , P. Bartůněk [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Lebánek [-] - D. Jambor [-] (46. T. Machálek [-] ) , Š. Vyhlíd [-] (88. J. Dočkal [-] ) , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , M. Sedlák [-] (88. M. Surynek [-] ) , E. Mlčoch [-] (76. Š. Chwaszcz [-] ) , M. Votava [-] (76. J. Novotný [-] ) , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

ŽK: 42. T. Prokeš , 49. P. Bartůněk - 13. T. Jeleček , 34. T. Matoušek , 79. M. Cupák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - DOROTÍK Jan, JULÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Pavel Novák
Tip experta: výhra hostů

Kroměříž opět ukazuje svoji obrovskou sílu a proto tipuji výhru hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů