1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Slovácka veze tři body z Frýdku-Místku


Branky


9

Pátým kolem, ale již šestými zápasy v nové sezóně, pokračovala o víkendu soutěž MSFL. Po šesti odehraných kolech zůstává stále bez ztráty bodu v čele Kroměříž, kterou pronásledují Rosice a stále neporažené béčko Slovácka. Právě juniorka Slovácka si odvezla všechny body z Frýdku-Místku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá červená pro hosty

Domácí vstoupili do utkání špatně a hned zpočátku hrozili hosté.

První šanci nevyužili, ale již v 6. minutě Ibrahim Aldin dostal na hranici vápna hodně prostoru a jeho pokus k levé tyči nedokázal domácí brankář zneškodnit - 0:1.

V 11. minutě rozhýbal své rychlé nohy domácí Tomáš Hykel, jenž se dostal za obranu a následně byl faulován Tomášem Vincourem, který obdržel červenou kartu a hosté dohrávali o deseti.

Pro domácí to byl impuls, hru rozhýbali, vytvořili si do poločasu i šance, ale bez gólového efektu.

Do kabin tak odcházeli hosté s vedením 0:1.

 

Hosté i v deseti berou tři body

Vstup do druhé poloviny zápasu se domácím také nepovedl.

Hostující Vojtěch Pak dokázal ve 48. minutě dostat do úniku Tadeáše Koryčana, kterého nedokázal zastavit Lukáš Dadak a míči cestu nezatarasil ani Prokel - 0:2.

O pět minut později získali Frýdeckomístečtí rohový kop, který poslal na přední tyč Konečný a balón se odrazil od Jakuba Blejchaře k Mariánu Kovaříkovi, jenž z otočky v malém vápně zakončil k pravé tyči a snížil - 1:2.

V 59. minutě mohlo být srovnáno, když se o zahrání standardní situace opět postaral Konečný, ale hlavička Jakuba Massaniece skončila na fantastickém zákroku hostujícího Borka.

Domácí chtěli vyrovnat, tlačili se dopředu, ale dobře organizovaná obrana hostí i v deseti odolala.

Hosté si tak odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: „Brutální deka. Ukázalo se, jak je fotbal vrtkavý a dokáže se během týdne celá situace otočit. Musím být tentokrát ke hráčům kritický, protože tohle je na MSFL hodně málo. Osobní zodpovědnost nula, organizace hry nula, kvalita nula. Řekneme si v poločase jak překonat obranu soupeře, ale děláme vše naopak a bohužel se k tomu přidávají také hráči, kteří mají odehráno hodně zápasů na to, aby zapojili hlavu a vedli svůj tým. Z krize nám nikdo jiný nepomůže. Doufám, že jsme si to vylízali až do dna. Nyní nezbývá nic jiného, než tvrdě pracovat a zlomit to. V tým stále věřím.




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
J. Prokel [-] - T. Hykel [-] , M. Kovařík [-] , J. Martiník [-] , L. Dadak [-] (77. T. Kohut [-] ) , P. Zupko [-] (72. . Hadj [-] ) , D. Konečný [-] , M. Kostka [-] (46. J. Nevřela [-] ) , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-]

1. FC Slovácko B
J. Borek [-] - I. Aldin [-] (77. A. Kočí [-] ) , M. Merdovič [-] , V. Bartoš [-] , V. Pak [-] (64. D. Velecký [-] ) , T. Koryčan [-] (64. D. Šlechta [-] ) , O. Porč [-] , T. Vincour [-] , M. Polášek [-] , l. pernica [-] (93. M. Stropsa [-] ) , M. Kudela [-]

ŽK: 24. P. Zupko , 64. T. Hykel , 83. J. Blejchař - 41. V. Pak , 78. M. Kudela , 84. l. pernica . ČK: 11. T. Vincour .
Počet diváků: 256. Rozhodčí: Slabý Jiří - GREČMAL Michal, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Pavel Novák
Tip experta: výhra domácích

Frýdek má silný kádr a po prohře v Kvítkovicích urve doma plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích