T. Praks 58.
K. Kulík 64.
P. Drbal 68. (p.)
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2022 17:00

17.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice šlapou Kroměříži na paty


Branky


58. T. Praks , 64. K. Kulík , 68. P. Drbal (p.)
8

Soutěž MSFL zažívá anglický týden, když pokračovala ve středu předehrávkami 17. kola. I po pátem soutěžním zápase sezóny zůstává bodově stoprocentní Kroměříž, které šlapou na paty Rosice. Slovan zvítězil podruhé v řadě 3:0 a v sezóně ztratil body jen za remízu v Hodoníně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Pro favorita z Rosic nezačalo utkání nejlépe. Ve 13. minutě mohli jít hosté do vedení, když Buchta fauloval v šestnáctce novou posilu blanenských Thona a sudí Kolář nařídil pokutový kop.

Jeho exekuce se ujal Kapur, Zádrapa v brance Slovanu však změnu skóre nepřipustil.

V 19. minutě mohlo naopak udeřit na druhé straně, když Selingerovu střelu mířící pod břevno vytěsnil Kalina konečky prstů na roh.

O minutu později se v nebezpečné příležitosti ocitl Thon, ve skórování mu na poslední chvíli obětavým zákrokem zabránil Buchta.

Ve 26. minutě hlavičkoval Smrčka po rohovém kopu Holmana přímo doprostřed branky, kde stál připravený Zádrapa.

Ve 39. minutě odcentroval z levé strany domácí Praks, Novákovu hlavičku Kalina kryl.

Bez větších problémů si vedl ve 42. minutě na druhé straně i Zádrapa, který zneškodnil střelu Thona z 20 metrů.

Domácí rozhodli v druhém poločase

Rosickým vyšel nástup do druhého poločasu.

V 57. minutě vybojoval Dobrovodský ztracený míč, ten se následně po přihrávkách Koláčného a Kulíka dostal k Praksovi, který sám před Kalinou nedal hostujícímu brankáři šanci zasáhnout a střelou pod břevno poslal Rosice do vedení – 1:0.

V 61. minutě se po rohovém kopu blanenských odrazil míč k Holmanovi, ten však z dobré pozice vysoko přestřelil.

O dvě minuty později přešel Dobrovodský přes jednoho z bránících hráčů až před Kalinu, blanenský gólman ale svůj tým vynikajícím zákrokem podržel.

Minutu na to se v hostující šestnáctce šikovně uvolnil Kulík a následně přesnou střelou k levé tyči zvýšil vedení Slovanu – 2:0.

Povedenou pasáž zakončili domácí v 67. minutě, kdy byl v šestnáctce faulovaný Sedláček a nařízenou penaltu Drbal s přehledem proměnil – 3:0.

Vylepšit vedení rosických mohl v 87. minutě aktivní Dobrovodský, jeho hlavičku po centru Prakse ale vyrazil Kalina konečky prstů na roh.



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Petr Vašíček - trenér: V kabině si můžeme říkat tisíckrát, že musíme hrát úplně stejně jako v prvním poločase a že musíme pohlídat začátek. A stejně se laxností a pohodlností, nebo nevím přesně, jaký použít název, dostaneme ze hry."



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - E. Sedláček [-] (74. J. Krejčí [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (57. T. Dobrovodský [-] ) , J. Černý [-] (84. P. Král [-] ) , D. Přerovský [-] (57. A. Fila [-] ) , J. Koláčný [-] , R. Buchta [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] , K. Kulík [-] (74. M. Kršák [-] )

FK Blansko
M. Kalina [-] - D. Thon [-] , F. Smrčka [-] , G. Dano [-] , J. Tulaydan [-] (72. K. Crhan [-] ) , M. Kamenský [-] (65. T. Černý [-] ) , M. Kapur [-] , F. Holman [-] (65. B. Abdellaoui [-] ) , T. Feik [-] , T. Chyla [-] (85. R. Rajčinec [-] ) , D. Blažík [-] (85. M. Psota [-] )

ŽK: 14. R. Buchta , 31. E. Sedláček , 43. P. Novák , 77. T. Praks - 30. D. Blažík , 38. G. Dano , 56. D. Thon .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - DENEV Alex, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Vašek Horyna
Tip experta: výhra domácích

Až na bezbrankovou remízu s Hodonínem sbírají rosičtí výhry a věřím, že s Blanskem přidají další. Bude to minimálně o dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích