Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 10:15

3.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátá odbyla v Ostravě a Velké Meziříčí stále čeká na první bod


Branky


7

Třetí podzimní kolo MSFL je dohráno a jisté je, že se stoprocentní bodovou bilancí zůstává v čele tabulky osamocena Kroměříž. Povedený vstup do soutěže naopak nezažívají hráči Velkého Meziříčí, kteří ze tří zápasů nedokázali urvat ani bod a zřejmě se začínají negativně projevovat odchody některých klíčových hráčů. Béčko Ostravy hosty z Velkého Meziříčí porazilo jednoznačně 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili až ke konci poločasu

Za stálého deště si domácí Baník sice rychle vytvořil územní převahu, ale než prolomil hostující obranu, zabralo to téměř celý první poločas.

Ještě za stavu 0:0 navíc zahrozili hosté, ale Dolejš z brejku do otevřené obrany křižným pokusem minul tyč Hrubého brány.

Baníkovci se s přibývajícím časem stále více dostávali do koncovky, ale Říha ani Smékal míč do sítě nedopravili.

Ve 41. minutě nakonec domácí skórovali a byl to Stanley Chukwudi Charles, který zblokovanou přihrávku Miškoviče napálil z 18 metrů levačkou po zemi k tyči.

Do kabiny tak odcházeli s vedením 1:0 domácí.

Skóre se zastavilo na 5:0

Druhý poločas byl kompletně v režii domácích.

Nejprve neproměnil dvě šance Marek Jaroň, ale poté v 65. minutě uplatnil své rychlostní schopnosti Smékal, předběhl obránce a obstřelil brankáře Lancmana - 2:0.

Baník se uklidnil a přišla řada dalších šancí. Stoklásek v 72. minutě po rohu hlavičkou z malého vápna překonal hostujícího Lancmana potřetí.

Střídající Barkov pak hlavou uklidil do sítě Zálešákův centr - 80. minuta 4:0.

Pátá odbyla v 83. minutě, když Temel hlavou poslal za záda brankáře Fulnekův centr po rohovém kopu.

Pro béčko Ostravy se jednalo první body sezóny, naopak hosté na ně stále čekají.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: "S prvním poločasem moc spokojeni být nemůžeme. Naše rozehrávka byla zdlouhavá, měli jsme moc zbytečných doteků, takže nám chyběla přímočarost, málo jsme otáčeli těžiště hry. Takže jsme útočili do konsolidovaného obranného bloku. Přesto jsme si vytvořili dostatek situací, aby náš poločasový náskok byl vyšší než o gól. Po změně stran jsme hru zrychlili. Soupeř to více otevřel a my si pomohli brejky a standardními situacemi. Byli jsme důraznější v předbrankovém prostoru, konečně nám tam padly nějaké góly."




Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Hrubý [-] - R. Miškovič [-] (75. M. Obuch [-] ) , D. Smékal [-] , Z. Říha [-] , D. Stoklásek [-] (75. J. Bystřičan [-] ) , J. Fulnek [-] , M. Jaroň [-] , D. Holaň [-] (68. T. Barkov [-] ) , S. Charles [-] (68. M. Temel [-] ) , J. Juroška [-] (61. J. Drozd [-] ) , R. Zálešák [-]

FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - J. Vašíček [-] , D. Bílý [-] , D. Karmazín [-] , M. Malata [-] , A. Plichta [-] (89. A. Havlík [-] ) , P. Partl [-] , T. Franěk [-] (75. M. Malata [-] ) , R. Šuta [-] (80. L. Štourač [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Puža [-]

Počet diváků: 178. Rozhodčí: Vejtasa Simon - GREČMAL Michal, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Petr Šmída
Tip experta: výhra domácích

Tady vyhraje Baník a i vyšším rozdílem - 3:0. Velkému Meziříčí odešlo spousta hráčů a zatím se to na jejich výkonech projevuje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích