2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž je dál stoprocentní


Branky


10

Druhé podzimní kolo MSFL je za námi a se stoprocentní bodovou bilancí zůstává trojlístek Hodonín, Kroměříž a Rosice. Béčko Baníku si tak připsalo druhou prohru v nové sezóně a dál čeká na první body. Naopak domácí jsou bodově stoprocentní a navíc ještě neinkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

V úvodním domácím vystoupení hostila Kroměříž juniorku Baníku Ostrava.

Mladí hráči soupeře se dle očekávání prezentovali běhavým a kombinačním fotbalem, ale na zkušenost domácích to nestačilo.

Po počátečním oťukávání obou celků udeřili k radosti svých diváků v 17. minutě domácí. Při postupném útoku si na levé straně do tandemu zaběhl obránce Jeleček a nádherným centrem do vápna našel Votavu, který přesnou hlavičkou otevřel skóre - 1:0.

Hosté zvýšili aktivitu a snažili se o vyrovnání, ale domácí je do ničeho vážného nepouštěli. 

Naopak ve 29.minutě po dlouhém nákopu brankáře Dostála vyhrál vzdušný souboji Plecitý, po dalším potřebném důrazu Votavy se před vápnem výborně zorientoval Machálek a krásnou přihrávkou vyslal dopředu Jambora, který nezaváhal a navýšil vedení Kroměříže na 2:0.

Ještě do půle mohli domácí přidat třetí gól, ale nepodařilo se.

Domácí si výhru pohlídali

Efektivita byla rozhodujícím závažím na miskách vah a platilo to i ve druhém poločase.

Baník i po změně stran pokračoval v aktivním výkonu, ale kontaktní gól, který by soupeře znejistěl, vstřelit nedokázal.

Druhá výhra, druhé čisté konto - to je parádní vstup Kroměříže do soutěže.

Gól ve druhém poločase už nepadl a zápas skončil výsledkem 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: „Jsem spokojený, jak kluci těžký zápas odmakali a zvládli. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, byť mladí kluci z Ostravy prokázali, že jsou talentovaní a hlavně v ofenzivě velmi silní. Soupeř neustále chtěl hrát nahoru, tlačil se dopředu. Vzadu sice nebyli tak důslední, možná se projevila větší zkušenosti našich hráčů. Na začátku jsme byli horším mančaftem. Soupeř si hned v úvodu vytvořil vyloženou šanci, kterou jsme díky brankáři Dostálovi přečkali. Baník jsme pak v první půli do nějakých šancí nepouštěli, sami jsme naopak hrozili z rychlých přechodů a po kombinacích. Míče jsme posílali rychle nahoru a byli nebezpeční. Podali jsme taktický výkon. Hráli jsme agresivně, zodpovědně. Protivníka jsme důsledně dostupovali. Soupeř hrál poté hodně vysoko, byl v sedmi lidech nahoře, takže jsme často chodili do otevřené obrany, ale situace nedokázali dořešit do třetího uklidňujícího gólu.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - O. Tiahlo [-] , D. Jambor [-] (60. Š. Chwaszcz [-] ) , P. Zavadil [-] , D. Plecitý [-] (65. M. Surynek [-] ) , Š. Vyhlíd [-] (90. E. Mlčoch [-] ) , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , M. Votava [-] (65. P. Červenka [-] ) , M. Cupák [-] , T. Machálek [-] (60. M. Sedlák [-] )

FC Baník Ostrava B
M. Hrubý [-] - J. Bystřičan [-] (46. M. Obuch [-] ) , Z. Říha [-] , D. Stoklásek [-] , R. Zálešák [-] , T. Barkov [-] (46. S. Charles [-] ) , J. Fulnek [-] , M. Jaroň [-] , D. Holaň [-] , J. Drozd [-] (80. M. Temel [-] ) , F. Sotorník [-] (70. R. Chylek [-] )

ŽK: 69. Š. Chwaszcz - 77. Z. Říha , 89. D. Stoklásek .
Počet diváků: 357. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TOMANEC Josef, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Tomáš Selinger
Tip experta: remíza

Těžký, těžký. Může to dopadnout jakkoliv, proto dám remízu :)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích