0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2022 18:00

2.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí čeká na první body


Branky


16. K. Jaroš , 25. M. Kapur
9

Druhé podzimní kolo MSFL je za námi a se stoprocentní bodovou bilancí zůstává trojlístek Hodonín, Kroměříž a Rosice. Velké Meziříčí naopak čeká na první body, když v domácím duelu prohrálo s Blanskem 0:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:2 do poločasu

Dle papírových předpokladů a výsledků z konce loňské sezóny bylo favoritem domácí mužstvo. Od úvodních minut však měli herně navrch hosté.

Krátce po první čtvrthodině hry se do míče opřel hostující Jaroš a nádhernou střelou z voleje vymetl pravou šibenici Lancmanovi branky - 0:1 v 16. minutě. Míč dokonce proletěl skrze síť, ale rozhodčí Denev nezaváhal a blanenští se tak mohli radovat.

Ve 25. minutě zahrávali domácí rohový kop, skóre se však opět měnilo na druhé straně. Blanenští vyrazili do brejku, Jaroš našel na polovině hřiště Kapura, jenž vysunul do úniku Tulajdana. Hostující útočník zavezl míč do pokutového území, kde jej perfektně předložil svému kolegovi z útoku a Kapur z malého vápna prostřelil Lancmana 0:2.

Ve 30. minutě vystihl chybnou rozehrávku Velmezu Dano a do šance se dostal Kapur, s jeho střelou si Lancman poradil. O 2 minuty později se řítil do šance domácí útočník Mirek Malata, Kalina však dobře vyběhl a při svém zákroku byl navíc faulován.

Žádné další šance první poločas nepřinesl a do kabin šli tedy spokojenější hráči Blanska.

Hosté si výhru pohlídali

Domácí se snažili se zápasem něco udělat, ale marně.

V 59. minutě hledal domácí Dolejš rozeběhnutého Plichtu, před kterým na poslední chvíli ukopl míč Blažík. V 71. minutě se po dlouhém autu dostal k hlavičce kapitán domácích Puža, míč šel však do míst, kde stál připravený Kalina.

O 5 minut později se po odkopu Lancmana zmocnil míče na polovině hřiště Dano, prosmýkl se středem hřiště a přihrávkou oslovil Jaroše, jehož střelu k bližší tyči Lancman zneškodnil. O chvíli později hledal Dano pasem za obranu Tulajdana, brankář Lancman dobře vyběhl a před blanenským útočníkem odklidil míč do bezpečí. Následně střílel Dolejš, Kalina byl opět připraven.

V 89. minutě byl navíc vyloučen hostující Mucha. Tulajdan jej při napadání fauloval, což domácí hráč neunesl, v pádu vytrčil nohy a skopl blanenského útočníka.

Druhý poločas byl nastaven o dlouhých 9 minut, a to především z důvodu ošetřování blanenského Chyly, který je naštěstí v pořádku.

Blansko ovšem nepřipustilo žádné drama, naopak se do šance hnal záložník Crhan, akci však přerušil výborným vyběhnutím Lancman.

Skóre se tedy již nezměnilo a Blansko si tak odvezlo výhru 0:2 a připisuje si 3 body do tabulky. Naopak první body bude chtít získat Velké Meziříčí, a to hned v dalším kole doma s Kvítkovicemi.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér: V kabině si něco řekneme a na hřišti děláme úplně něco jiného. Pokud do toho nedá každý jednotlivec více, tak budeme mít problém s každým. Dnes to bylo z naší strany hlavně v první půli málo a góly co si necháme dát jsou úplně jednoduché z vlastních zbytečných chyb. Druhý poločas jsme se trochu zlepšili, ale na odhodlaného soupeře to dnes i tak nemohlo stačit.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - J. Vašíček [-] , D. Bílý [-] (46. D. Karmazín [-] ) , P. Mucha [-] , M. Malata [-] (70. E. Smejkal [-] ) , M. Malata [-] (81. L. Štourač [-] ) , A. Plichta [-] , P. Partl [-] , T. Franěk [-] , P. Dolejš [-] , M. Puža [-]

FK Blansko
M. Kalina [-] - F. Smrčka [-] , G. Dano [-] , T. Černý [-] , J. Tulaydan [-] , K. Jaroš [-] (87. R. Rajčinec [-] ) , M. Kapur [-] (66. M. Zúbek [-] ) , F. Holman [-] (87. F. Adamec [-] ) , T. Feik [-] (87. M. Psota [-] ) , T. Chyla [-] (54. K. Crhan [-] ) , D. Blažík [-]

ŽK: 32. M. Malata , 41. D. Bílý - 67. M. Zúbek , 96. M. Psota . ČK: 89. P. Mucha .
Počet diváků: 345. Rozhodčí: Denev Alex - SVOBODA Ladislav, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Tomáš Selinger
Tip experta: výhra domácích

I přes oslabení kádru věřím v tomto duelu Velkému Meziříčí. Tipuji jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích