Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 10:15

1.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice urvaly výhru v Ostravě


7

Letní pauza byla krátká a již v pátek 5. 8. se rozběhl naplno kolotoč podzimních zápasů MSFL. Jak jsou týmy na sezónu připraveni se odhalí až za pár kol, ale v rámci prvního kola bylo důležité to, že v duelu mezi juniorkou Ostravy a Rosicemi urvali tři body gólem v nastavení hosté, když zvítězili 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Utkání třetího týmu s pátým v loňské tabulce, tak to byl tahák prvního kola.

Domácí byli v utkání mírným favoritem a od úvodních minut byli aktivnější.

V dresu béčka Baníku vyběhl do první půle po pěti měsících léčby zranění i uzdravený Jan Juroška. Sestava a kádr hostí doznal přes letní pauzy minima změn, ale za to největší se udála na pozici trenéra.

První poločas byl ale převážně boj bez vyložených příležitostí, který pět minut před pauzou rozčísl Koláčný. Hosté pronikli do vápna a Koláčný zblízka překonal Hrubého - 0:1.

Za tohoto stavu se odcházelo i do kabin.

 

Remízový duel rozhodla branka v nastavení

Baník o přestávce hned třikrát vystřídal a celou druhou půli tlačil, ale do konsolidované defenzívy soupeře se nemohl pořádně dostat.

Domácí Jaroň trefil z přímého kopu spojnici tyče a břevna a sílící územní převaha došla svému vyvrcholení až v 86. minutě, když střídající Bystřičan dostal zprava po zemi přihrávku na osu hřiště a z první míč pravačkou umístil k tyči 1:1.

Domácí šli po výhře a snažili se ji strhnout na svou stranu, ale v závěru nastavení Rosice přečíslily domácí obranu, která brejk hasila faulem před pokutovým územím. Brankář Hrubý přímý kop vyrazil, ale odražený míč na malém vápně Selingr vrátil do sítě - 1:2.

Smolný konec pro domácí, šťastný pro hosty.

O víkendu čeká béčko Ostravy těžká zkouška v Kroměříži a Rosice přivítají na domácím hřišti nováčka z Frýdlantu nad Ostravicí.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: “Utkání se mi hodnotí těžko. Velmi špatný první poločas, naše hra neměla dynamiku, kombinace byla zdlouhavá a nepřesná, což na úporně bránících a dobře organizovaného soupeře nemohlo stačit. Když k tomu přičteme kupu chyb při dohrání soupeřova brejku, soupeř v půli o gól vedl. Po změnách v sestavě jsme soupeře ve druhé půli zatlačili, měli řadu zajímavých kombinací v křídelním prostoru, ale chyběl nám větší důraz v předbrankovém prostoru. Přesto jsme srovnali a tlačili se za vítězstvím, ale v nastavení jsme inkasovali z dorážky trestného kopu, který se zrodil z ojedinělého brejku soupeře. Výsledek je pro nás krutý, ale pokud navážeme na výkon z druhé půle, máme na čem stavět.”




Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Hrubý [-] - D. Smékal [-] (46. T. Barkov [-] ) , Z. Říha [-] , F. Sotorník [-] , J. Fulnek [-] , M. Jaroň [-] , D. Holaň [-] (81. J. Bystřičan [-] ) , J. Boula [-] (46. J. Drozd [-] ) , J. Juroška [-] (46. S. Charles [-] ) , M. Chlumecký [-] , R. Zálešák [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - Š. Přikryl [-] (85. M. Kozel [-] ) , E. Sedláček [-] (85. J. Krejčí [-] ) , J. Černý [-] , A. Fila [-] (72. D. Přerovský [-] ) , J. Koláčný [-] (74. T. Dobrovodský [-] ) , R. Buchta [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] (74. T. Selinger [-] ) , K. Kulík [-] , T. Zezula [-]

Počet diváků: 180. Rozhodčí: DUDEK Matěj - BEBENEK Petr, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Martin Šrámek
Tip experta: výhra domácích

Jednička - Baník B.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích