4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 10:15

1.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvítkovice hrály, góly dával Uničov


Branky


8

Letní pauza byla krátká a již v pátek 5. 8. se rozběhl naplno kolotoč podzimních zápasů MSFL. Jak jsou týmy na sezónu připraveni se odhalí až za pár kol, ale v rámci prvního kola bylo důležité to, že v duelu mezi Uničovem a Kvítkovicemi měli navrch hosté, kteří však dostali lekci z produktivity a prohráli 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Kvítkovice vstoupily do utkání aktivně. Byly častěji na míči a hrálo se převážně na polovině Uničova. 

Uničovu stačila první nebezpečná akce a byl z toho hned gól. Přetažený centr doputoval až k Aleši Krčovi, který si míč nechal skočit a z voleje jej napálil nechytatelnou střelou, která zapadla do sítě - 1:0 ve 33. minutě.

Ještě do poločasu ale mohlo být srovnáno. Kvítkovice si vytvořily ještě dvě slibné příležitosti. Ta největší přišla v nastavení úvodní půle. Nebezpečnou střelu Kvapil vyrazil pouze před sebe a dorážející útočník míč ve skluzu netrefil ideálně.

Do šaten tak šli s náskokem 1:0 domácí.

 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhém poločase se hra příliš nezměnila.

Po deseti minutách druhé půle šel ale Uničov do brejku. Kvapil výkopem našel Krče, míč se dostal ke Svobodovi, který si jej navedl přes hráče na pravačku a nechytatelně vystřelil do šibenice. Další nádherný gól a 2:0.

Kvítkovice vykřesaly naději an body dvacet minut před koncem. Rohový kop tečoval na přední tyči patičkou Kiška a snížil na 1:2 v 70. minutě.

Uničov si ale hned za tři minuty vzal dvoubrankové vedení zpět po stejné standardce. Po krásném centru Vichty se hlavou opřel do míče Koutný - 3:1.

Ve druhé půli se hra více vyrovnala a tečku za utkáním udělal čtvrtou brankou po autu Saňáka střídající Marek Hausknecht - 4:1 v 87. minutě.

Kvítkovice si budou chtít spravit chuť domácím zápasem s Uherským Brodem.

 



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Neček - trenér: „První poločas byl soupeř hernější. Věděli jsme, že vhodně doplnil kádr a nechtěli jsme to příliš otvírat. Oni si to dávali, my jsme je nechali a myslím, že to byl dobrý záměr."




Sestavy


SK Uničov
J. Kvapil [-] - R. Vejvoda [-] , V. Koutný [-] , J. Javůrek [-] (79. M. Sečkář [-] ) , J. Saňák [-] , D. Bača [-] , M. Vybíral [-] (89. J. Coufal [-] ) , T. Komenda [-] (78. M. Hausknecht [-] ) , J. Vichta [-] (89. M. Diblík [-] ) , J. Svoboda [-] , A. Krč [-] (89. V. Kamas [-] )

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - J. Kiška [-] (84. M. Šidlík [-] ) , D. Rapavý [-] (55. M. Guzik [-] ) , P. Gerža [-] , D. Dziuba [-] , V. Waclawik [-] (79. F. Přikryl [-] ) , M. Blahuta [-] , P. Chovan [-] , R. Bala [-] , O. Pernatskyi [-] , L. Vychodil [-]

ŽK: 12. J. Javůrek , 61. V. Koutný , 84. D. Bača - 71. R. Bala , 75. O. Pernatskyi , 84. M. Šidlík .
Počet diváků: 218. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - DEDEK Vojtěch, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Martin Šrámek
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru Uničova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích