Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Frýdku-Místku se body dělily


Branky


8

Letní pauza byla krátká a již v pátek 5. 8. se rozběhl naplno kolotoč podzimních zápasů MSFL. Jak jsou týmy na sezónu připravení se odhalí až za pár kol, ale v rámci prvního kola bylo důležité to, že v duelu mezi Frýdkem-Místkem a juniorkou Zlína se body dělily, za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Domácí byli v utkání favoritem, ale od úvodních minut zápasu se nic zajímavého nedělo.

Ve dvanácté minutě málem zvedl diváky ze sedadel kanonýr Marián Kovařík, ke kterému se dostal tečovaný centr Pavla Zupka, ale domácí útočník z otočky zakončil vedle levé tyče.

O čtyři minuty později přišla také první vážnější šance ze strany Zlína, když se na hranici ofsajdu dostal do úniku Vít Mlýnek, který ještě posunul míč do lepší pozice Janu Hellebrandovi, ale jeho zakončení zblokoval Pavel Zupko.

Ve dvacáté deváté minutě byla k vidění první branka zápasu, kterou překvapivě vstřelili hosté.

Po rychlé akci si Adam Číž vyměnil míč s Martinem Mlýnkem a následně prvně jmenovaný zakončil do prázdné svatyně Frýdku-Místku.

Radost ale na lavičce Ševců netrvala dlouho, protože už o pět minut později bylo srovnáno na 1:1. Jan Nevřela si posunul míč na levé straně kolem soupeře a předal jej Kovaříkovi, ten v pádu poslal balón do vápna na Dominika Konečného, který tvrdou ránou k bližší tyči pod víko nedal šanci zasáhnout brankáři hostí.

Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

Body se nakonec dělily

Začátek druhé půle patřil juniorce Zlína, když se už po čtyřech minutách dostal ke střele z levé části vápna Číž, ale tentokrát jej domácí gólman vychytal.

V 54. minutě se domácí Patrik Rubý opřel do skákajícího míče, ale jeho rána zasvištěla vedle pravé tyče.

O sedm minut později se rezerva Zlína podruhé radovala. Tomáš Chrudina skvělým centrem našel uvnitř šestnáctky volného Martina Mlýnka, který měl dostatek času na zpracování a následně zakončil nechytatelně k pravé tyči.

Ke konci zápasu spěchali domácí za vyrovnáním a přišel jejich velký tlak. V 87. minutě hostující brankář Šiška dokázal zlikvidovat ránu Konečného a následně také hlavičku Blejchaře po rohovém kopu.

V nastaveném čase se domácí dočkali. Martiník posunul balón Konečnému, který centrem z levé strany našel uvnitř vápna Mariána Kovaříka, který z bezprostřední blízkosti dokázal procedit míč za záda zlínského brankáře - 2:2.



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: „První poločas byl v režii Zlína, který na tom byl daleko lépe pohybově, hráči byli důraznější v soubojích i na míči. Po půl hodině utkání jsme navíc inkasovali a první půle nám opravdu vůbec nevyšla. Do kabin jsme ale šli za vyrovnaného stavu díky Dominiku Konečnému. Druhý poločas už byl z naší strany o poznání lepší. Dokázali jsme kombinovat, držet se na polovině soupeře a v některých chvílích jsme byli na míči silnější. Zlín ale skóroval z jednoho protiútoku, což nás trochu zasáhlo, ale na druhou stranu jsem rád, že jsme se dokázali zvednout. Projevil se tak charakter mužstva, které v nastavení srovnalo, když se po centru Konečného prosadil Kovařík. Celkově od nás výkon dobrý nebyl, ztratili jsme doma body, ale na druhou stranu když se podívám na náš výkon, tak ten bod je pro nás zlatý a může nás to jedině posílit, protože srovnání v závěru ukáže temperament týmu a myslím, že všichni kluci jsou si toho vědomi.“




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , M. Velner [-] , M. Kostka [-] (28. J. Nevřela [-] ) , D. Konečný [-] , . Hadj [-] (46. J. Martiník [-] ) , M. Kovařík [-] , T. Hykel [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-] , P. Zupko [-] (70. T. Kirschner [-] )

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - V. Mlýnek [-] , T. Chrudina [-] (78. T. Uhřík [-] ) , F. Jura [-] , F. Němeček [-] , P. Kulíšek [-] , J. Hellebrand [-] (78. J. Novák [-] ) , D. Mach [-] (64. D. Trtek [-] ) , M. Mlýnek [-] , A. Číž [-] (56. M. Hartman [-] ) , P. Jiráček [-]

ŽK: 54. J. Šiška .
Počet diváků: 243. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - POLÁČEK David, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Martin Šrámek
Tip experta: výhra domácích

Tady to bude jednička - Frýdek-Místek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů