3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tochovice vyzrály na lídra tabulky


Branky


17
Předposlední Tochovice s nejmladším týmem soutěže pravděpodobně pro všechny úplně nečekaně vyzrály na zkušený mančaft ze Sokolu Lom, který se v případě vítězství mohl odskočit na čele tabulky. Jenže přístup k zápasu nebyl od hostů takový, který by si trenérský štáb představoval, domácí fotbalisté toho využili a po zásluze zvítězili tříbrankovým rozdílem.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Tochovice
Erik Šlechta, trenér: Zápas nám sedl i díky soupeři, který hraje fotbal. 90 minut bylo od kluků odmakaných a zaslouženě se vyhrálo 3:0. Strašně důležité 3 body a teď to musíme potvrdit v Bříze. Věřím, že tenhle zápas nás nakopne do posledního zápasu podzimu a i do přípravy. Chci, abychom se dostali kam patříme a uděláme pro to vše. Samozřejmě chci pochválit kluky za přístup a za obětavost. Byl to nádherný zápas.

TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman, asistent trenéra: Můžeme jedině gratulovat Tochovicím k zasloužené výhře. My jsme jim vítězství usnadnili. Prohrávali jsme v osobních soubojích, neměli jsme odražené míče, všude jsme byli pozdě, báli jsme se hrát a drželi jsme dlouho míč u nohy. Tohle jsou důvody proč jsme prohráli, takhle opravdu se nedá vyhrávat.



Sestavy


SK Tochovice
O. Matějka [-] - F. Hadáček [-] (77. M. Pazderník [-] ) , O. Matějka [-] (46. P. Sirotek [-] ) , P. Jendruščák [-] , A. Matoušek [-] (68. A. Pech [-] ) , J. Čížek [-] (87. M. Krotký [-] ) , F. Mourek [-] (87. M. Benda [-] ) , M. Kynkor [-] , D. Dušek [-] , M. Kynkor [-] , M. Čížek [-]

TJ Sokol Lom
Š. Pecháček [-] - F. Rydval [-] , M. Slavík [-] , J. Škarda [-] , M. Rabiňák [-] (46. J. Kubovský [-] ) - M. Grobár [-] , J. Šimák [-] , M. Novák [-] - T. Tauber [-] , Z. Musiol [-] - D. Skopec [-] (83. M. Coufal [-] )

ŽK: 31. F. Mourek , 45. P. Jendruščák , 73. P. Sirotek , 79. M. Čížek - 30. T. Tauber , 46. M. Grobár , 54. J. Škarda , 61. M. Slavík .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, JANÍČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů