1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 10:15

9.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tochovice se do Plzně přijeli porvat o cenné body. To jim však málem kvůli červené kartě nevyšlo


Branky


18

Po středeční prohře s Příbrami si Tochovice přijeli spravit náladu na Petřín, kde vyzráli nad domácím týmem tím nejtěsnějším možným rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy do zápasu vstoupily velmi slušně, jenže domácí Petřín nenaložil dobře se svými šancemi. Ze začátku bylo z jejich strany k vidění hned několik velkých brankových příležitostí. Jenže ty nebyly využity a tak se ke slovu dostali hosté. Prvním, kdo dokázal dostat míč za brankovou čáru byl Petr Sirotek. V 19. minutě zatáhl Daniel Huňa protihráče za ruku a hlavnímu sudímu nezbyla jiná možnost než tasit žlutou kartu. Ačkoliv to z počátku vypadalo jako triviální věc, později se to ukázalo jako jedna ze zlomových situací. Ve 27. minutě se Petru Sirotkovi podařilo prosadit podruhé. Avšak domácí dokázali náskok hostů ještě do poločasu snížit. Ve 33. minutě vstřelil branku Aleš Demeter. To bylo pro první poločas vše a odpočinout do kabin se šlo za stavu 1:2.

Druhý poločas už nenabídl žádný gól. To však neznamená, že diváka nudil. Když v 57. minutě nechtěl, již jednou napomínání hráč Daniel Huňa, odevzdat míč ze svých rukou, hlavní rozhodčí se rozhodl udělit druhou žlutou kartu a poslal hráče předčasně do sprch. Jenže ani přesilovky, která trvala přes třicet minut, nedokázali domácí využít a skóre zůstalo nezměněno. Zápas tedy skončil 1:2 a body putovali do Tochovic.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Pleticha, asistent trenéra: Zápas s Tochovicemi nám nevyšel co se týká proměňování vypracovaných šancí. Jen v prvních 20 minutách jsme měli 3 až 4 vyložené šance a soupeř nám udělil lekci v efektivitě kdy jsme prohrávali 2:0 . Do poločasu jsme dokázali snížit na 2:1, ale to bylo z naší strany vše i přes to, že Tochovice hráli od 60 minuty bez vyloučeného hráče. Z téhle porážky se musíme okamžitě oklepat a příští týden opět v Krumlově bodovat.




Sestavy


SK Petřín Plzeň
D. Edelman [-] - A. Demeter [-] , P. Klich [-] , J. Tětek [-] (46. D. Heller [-] ) , Z. Šimáně [-] (64. L. Kotěšovec [-] ) , J. Vodrážka [-] (74. M. Štefl [-] ) , M. Provod [-] , P. Zajíček [-] (64. L. Maxa [-] ) , V. Lisý [-] , A. Kohout [-] , P. Bednář [-] (85. M. Vanc [-] )

SK Tochovice
O. Beran [-] - P. Jendruščák [-] , J. Čížek [-] , D. Huňa [-] , P. Sirotek [-] (87. M. Krotký [-] ) , A. Pech [-] (64. A. Matoušek [-] ) , M. Kynkor [-] , F. Mourek [-] , M. Kynkor [-] , F. Hadáček [-] , D. Dušek [-]

ŽK: 19. D. Huňa , 30. M. Kynkor , 73. P. Sirotek , 82. O. Beran , 83. J. Čížek . ČK: 57. D. Huňa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Peschel Filip - COUFAL Jaroslav, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jan Boháč
Tip experta: výhra domácích

Petřín si doma nenechá uniknout šanci zůstat v přímém kontaktu se špičkou soutěže a s Tochovicemi si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích