0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový trenérský štáb Ústí si připsal první výhru, v Náchodě vyhrála Jiskra o jeden gól


Branky


8

Už třetí zápas absolvovalo Ústí pod vedením nových trenérů a konečně věřilo v zisk plného počtu bodů. Na horké půdě v Náchodě to nebylo nic jednoduchého, protože domácí hrají o každý bod a doma dokázali bodovat ve dvou ze čtyř utkání. navíc i prohry byli vždy velmi těsné. Proto si více než jedna stovka diváků mohla právem myslet na další bodový zářez, když navíc Ústí není v žádné oslnivé formě. Rozložení obou týmů, bylo znát v celém zápase, a tak nebylo asi překvapení, že zápas rozhodla jediná branka po hodině hry, kdy tři body Jiskře vystřelil Tulach. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní zákrok zápasu si připsal hostující gólman Baláž a hned to byl zákrok z kategorie důležitých. Na druhé straně se už hostující Krejčík radoval o chvíli později z vedoucí branky, radost ale byla zbytečná, protože gólové situaci předcházel ofsajd. V závěru první půle se dostali domácí fotbalisté do dvou nadějných příležitostí, ani jedna ale gólem neskončila. bylo znát, že oběma týmům jde o hodně a nechtějí udělat chybu. bohužel tím trpěla samotná hra. Ústí určitě nepřipomínalo tým, který ješčtě před rokem bojoval o body ve třetí lize. 

Po hodině hry rozhodl o třech bodech pro Jiskru Tulach

V úvodu druhé půle opět předvedl své gólmanské umění domácí Baláž, který kryl dobře mířenou střelu hostů a dál tak živil naděje domácích na bodový úspěch. V 55. minutě předvedlo Ústí rychlý přechod do protiútoku, kdy na Baláže postupoval hostující hráč z úhlu, ale gólman Náchoda stále držel nulu. Rozhodnutí přišlo po hodině hry. Domácí Punar chyboval ve vlastním vápně a hostující Tulach střelou na zadní tyč poprvé a naposledy v zápase našel způsob, jak překonat brankáře Baláže. Vše nakonecd mohlo mít pro domácí sladkou tečku, ale Petřík trefil po standardní situaci jen tyč hostující branky, a tak se nový trenérský tým Jiskry mohl těšit z prvních tří bodů v soutěži.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Trenér Karel Krejčík pro klubový web: Opět jsme mohli v úvodu utkání inkasovat, ale podržel nás brankář Baláž. Postupně jsme začali být aktivnější a v 10 minutě jsme vstřelili Krejčíkem vedoucí branku. K mému překvapení a následném shlédnutí na videu jsem přesvědčený, že byl regulérní, ale pomezní rozhodčí to viděl jinak. Přesto jsme mohli jít do vedení, ale opět Krejčík nedokázal usměrnit míč na zadní tyči hlavou. Bylo to vyrovnané utkání, které rozhodla opět naše individuální chyba. Bohužel se nám tyto věci objevují ve většině utkání . Po obdržené brance jsme utkání dohrávali v křeči. Poslední šance byla po trestném kopu Petříkem, který nastřelil tyč. Někdy nám chybí i potřebné štěstí, které k fotbalu patří.



Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] - D. Bičiště [-] , J. Čejchan [-] (59. D. Král [-] ) , M. Punar [-] , F. Zámečník [-] , K. Krejčík [-] , D. Knespl [-] (59. P. Simon [-] ) , J. Petřík [-] , J. Locker [-] , L. Knap [-] (77. F. Gois [-] ) , L. Světlík [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jech [-] - L. Mikor [-] , P. Chleboun [-] , O. Skalický [-] , P. Langer [-] - V. Špatenka [-] , J. Souček [-] (90. K. Dominique [-] ) , J. Stránský [-] , R. Mufanzwaini [-] (46. M. Tulach [-] ) - J. Bednář [-] (85. R. Tichý [-] ) , T. Hynek [-] (81. M. Krátký [-] ) -

ŽK: 30. J. Petřík , 69. M. Punar - 14. J. Stránský , 40. P. Chleboun , 88. P. Langer .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - JEŽEK Václav, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích