2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí nad Orlicí znovu padlo, Turnov si proti jiskře připsal výhru 2:0


Branky


11

Je to pro fanoušky Ústí velmi těžký úvod sezóny. Ze sedmi kol se loňský účastník ČFL dokázal propracovat k vítězství jen ve dvou případech. Utrpěl čtyři porážky a vstřelil jen 8 branek. To je tristní statistika jednoho z favoritů soutěže. Proto mohl být domácí Turnov náležitě sebevědomí, což se i ukázalo. Jiskru vyprovodil dvě brankami, navíc dokázal udržet čisté konto. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ústí drželo míč, ale hrozil Turnov

Dalo se čekat, že kvalitu na míčí bude mít především hostující Ústí nad Orlicí. To se také potvrdilo, ale neplynuly z toho žádné větší ohrožení branky Turnova. Naopak domácí Havel měl v prvním poločase dvě dobré příležitosti, které ovšem nevyužil, a tak se v prvním dějství více než stovka diváků gólu nedočkala. Jiskra navíc musela řešit nepříjemnost, protože už v 17. minutě musel kvůli zranění střídat Tomáš Sokol. Žádné velké vzrušení už v první půli k vidění nebylo, a tak bylo vše směrem do druhé půle otevřené. 

Dvě minuty stačily Turnovu ke dvěma brankám

Hrálo se na těžkém a podmáčeném terénu, který hráčům ani moc šancí na pěkný kombinační fotbal nedával. Lépe toho ovšem využili domácí. V 55. minutě nejdřív Havel svojí slabší nohou rozvlnil síť poprvé. Aby na něj hned za dvě minuty navázal Horák, který obešel obránce a trefil se přesně do šibenice. Tyto dva direkty s Jisrkou výrazně zamávaly, ale na více než ohrožení ze standardních situací se hosté nezmohli. Trápení Ústí tak dál pokračuje a jestli nechtějí-li mít z ročníku blamáž, budou se muset vzchopit. Turnov si naopak užívá tří bodů, které ho vyslaly na páté místo. 



Sestavy


FK Turnov
J. Franc [-] - K. Provazník [-] , B. Břenek [-] , M. Jíra [-] , P. Peuker [-] , M. Horák [-] (85. V. Rozkovec [-] ) , R. Prokopec [-] (77. O. Tobiaš [-] ) , Š. Havel [-] (77. M. Müller [-] ) , P. Havel [-] (91. J. Marek [-] ) , T. Beníšek [-] , J. Tomašov [-] (85. P. Svoboda [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jech [-] - L. Mikor [-] , V. Špatenka [-] , P. Langer [-] , O. Skalický [-] - T. Sokol [-] (17. M. Tulach [-] ) , J. Stránský [-] , J. Souček [-] , T. Hynek [-] - R. Tichý [-] (60. P. Chleboun [-] ) , J. Bednář [-] (73. K. Dominique [-] )

ŽK: 44. Š. Havel - 61. L. Mikor , 71. J. Souček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kovářová Veronika - PEKAŘ Eduard, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích