2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 10:30

15.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokračující se trápení B-týmu Dynama


Branky


38. M. Kraus , 76. M. Kraus
14

B-týmu Dynama se trápení v koncovce stále nepodařilo ukončit, což se potvrdilo i v tomto zápase. V zápase si vytvořil slibné šance, ale i přesto stav utkání skončil ve prospěch domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl v režii rezervi Dynama. Tak tomu bylo i ve druhém poločase, v kterém si hráči Dynama vytvářeli slibné šance. I napříč tomu se prosadil Martin Kraus těsně před koncem prvního poločasu v 38. minutě po přihrávce, která směřovala na střed hřiště od obránců Dynama a následné ztrátě balónu. Martin Kraus tak korigoval stav na 1:0 pro domácí.

 

 

V průběhu zápasu Králův Dvůr především hrozil z protiútoků a po chybách defenzivní linie Dynama, ke které také došlo v 76. minutě. To po centru do vápna a špatné domluvě mezi obránci využil znovu Martin Kraus a potrestal tak Dynamo podruhé. Stav utkání se změnil na konečných 2:0. 

 

Autor: Karel Malý



Ohlasy k zápasu



SK Dynamo České Budějovice B
Dušan Žmolík, trenér: Průběh utkání z mého pohledu byl první poločas vyrovnaný a druhý poločas se odehrával na půlce domácích, kteří ohrozili naší branku hlavně z brejků. Herně se nám podařilo odehrát velice slušné utkání, které korespondovalo se všemi předchozími zápasy, ve kterých jsme si jako dnes vytvořili dostatečné množství šancí ke vstřelení gólu. Bohužel naše podzimní koncovka zklamala i na hřišti Králova Dvora. Soupeři jsme darovali zcela zbytečné dva góly, které pramenily z individuálních chyb, které jsme vytvořili bez tlaku soupeře, tudíš to byly dárky. Těchto dárků jsme soupeřům v podzimní části darovali spousty, řekl bych většinu. Odjížděli jsme velice zklamáni z výsledku. Předvedená hra pak vyjde naprázdno a dobrý výkon je jen slabou záplatou pro nás a pro lidi, kteří nám fandí a přejí nám lepší budoucnost, která věřím, že přijde.



Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - M. Hell [-] , M. Fatrdle [-] , K. Krátký [-] (92. F. Sabou [-] ) , R. Novák [-] , O. Osypenko [-] (72. Š. Holý [-] ) , M. Kraus [-] , M. Procházka [-] (61. V. Bláha [-] ) , D. Beňo [-] , J. Dvořák [-] , J. Kabele [-]

SK Dynamo České Budějovice B
C. Andrew [-] - Š. Pineau [-] (46. D. Krch [-] ) , V. Hora [-] (71. J. Vítovec [-] ) , M. Šimoník [-] (86. L. Bastl [-] ) , M. Prášek [-] , J. Malecha [-] , J. Brabec [-] , R. Polanský [-] , D. Pravda [-] , S. Böhm [-] , V. Bartizal [-]

ŽK: 46. D. Beňo , 89. K. Krátký - 8. Š. Pineau , 67. S. Böhm , 84. J. Brabec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - MUDRA Zdeněk, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 17:18

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 20:40
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 19:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:12

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů